2777
2789
عنوان

کمکککککک❌❌🙋🏼‍♀️

174 بازدید | 34 پست

سلام خانوما 

من میخوام ماشین  لباسشویی بخرم 

بنظرتون تو برند های ایرانی کدوم خوبه؟ 

چند کیلویی بگیرم ؟ تسمه ای بهتره یا دایرکت درایو ؟ 

ممنون میشم تجربه هاتون رو در اختیارم‌بذرین 🙏🏼

فقط لطفاً برند های ایرانی بگین. 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

من پاکشوما دارم بدک نیس

دوو هم خوبه ولی نمیدونم ایرانیه یا خارجی 

من هفت کیلویی دارم اندازش فعلا که دو نفریم خوب بوده 

ولی اگه لباس کثیف زیاد داری 

وبچه داری نه کیلوییشو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پاکشوما دارم بدک نیسدوو هم خوبه ولی نمیدونم ایرانیه یا خارجی من هفت کیلویی دارم اندازش فعلا که دو ...

پاکشوما یسریا خوب تعریف میکنن یسریا راضی نیستن 

نمی‌دونم واقعا گیج شدم 

دوو هم میگن خیلی لرزش و صدا داره 

کدومش تمیز تر می‌شوره و بدون صداس؟ 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

هر چی میخری بی صدا باشه حتما 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

پاکشوما  داریم ۱۵ ساله کار می‌کنه ، فقط یکبار تعمیرش کردیم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

پاکشوما یسریا خوب تعریف میکنن یسریا راضی نیستن نمی‌دونم واقعا گیج شدم دوو هم میگن خیلی لرزش و صدا دا ...

من مادرشوهرم دوو خریده واقعا خیلی بی صداست 

از من وقتی میشوره مثل میلاد های قدیمی صدا میده

ولی شستنشون مثل همه 

تمیز می‌شوره ؟ صدا و لرزشش در چه حدیه؟

تمیز می‌شوره خدایی ، تا دوسال پیش صدا و لرزه نداشت الان یکمی لرزش داره اگه لباس کم توش باشه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚