2777
2789
عنوان

مطبخ بذارم یانه

260 بازدید | 19 پست

سلام خوبین دوستان ما داریم خونمون رو می سازیم دوست دارم مطبخ هم داشته باشم کلا 15متر آشپز خانه داریم اگه سه یا چهار مترش رو مطبخ در بیارم به نظرتون خیلی فضا کوچک میشه ؟کسایی که مطبخ دارند راضی اند ؟یا نه اضافی هست ؟ضمن اینکه کنار پنجره هم نیست مطبخ سیستم تهویه فقط هود هست لطفاً نظر بدید ممنون 

۱۰۰ درصد بزار

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندارم.ولی هرجا دیدم اشپزخونشون مرتب وتمیز ومطبخشون شلوغ پلوغ ووسایل قدیمیتره.....اشپزخونه دکوری هم باید گاهی تمیزکنی تا گرد وخاک وچربی نگیره..مطبخ باید طوری ساخته بشه که از توی سالن دید نداشته باشه..یعنی گوشه اشپزخونه.ولی دیگه هرکی بیاد خونت میدونه این اشپزخونه اصل کاری نیست..بنظرم فقط درحد گاز وسینک  ودوتا کابینت واسه ادویه وبرنح وروغن .و...یه حوضچه کوچک ( برای شستن جوراب یا یه لباس با دست  یا شستن پا)هم درنظر بگیری خوبه

پارسا پسرمامان😍

به نظر من نذار، چون فضات انقدر بزرگ نیست و مهمتر از اون، وقتی مطبخ تهویه نداشته باشه و فقط هود باشه فایده نداره. خودتو میخوای تو سه چهار متر حبس کنی و بوی سرخ کردنی غذا خفه ت کنه؟

معمولا خونه هایی مطبخ داره که متراژ بالاست یا حداقل آشپزخونش بزرگه

متراژ کلی خونه ۱۶۰متر هست البته همراه دوتا حمام ویک دستشویی بدون حمام ها و دستشویی ها ۱۴۰متر هست نمی‌دونم اما فضای آشپزخونه رو ۱۵متر گرفتن 

به نظرم فضای آشپزخونت تنگ نکن،،اگه میشه یه گاز و سینک روی ایوون خونت بزار

فقط یک تراس داریم که شوهرم نمی‌ذاره گاز اونجا بذارم میگه می‌خوام اونجا یا فرش کنم یا میز و صندلی بذارم برای تابستونا چون روبه روش فضای باز وکوه هست