2777
2789

هفته ای یک بار میریم خونه مادرم من و شوهرم هردفعه میرم قبلش نگم میاییم بهم میگه پاشو یه چیزی درست کن برای شام…. امروز صبح داشتیم حرف میزدیم گفتم میاییم خونتون بعدش مینواستیم باهم بریم جایی رفتم دیدم اندازه ۳ نفر برنج گذاشته میگم مامان آخه این خیلی کمه ( همیشه اینطوره) کلی ناراحت میشم و خجالت میکشم کلا جلوی شوهرم میگه نه بسه من و تو کم میخوریم دیگه میگم آخه شوهرم اندازه دونفر میخوره بابام اندازه دونفر میخوره این چیه دیگه میگه نه دوست ندارم بمونه بزارم یخچال به خدا خستم کرده دیگه وضعشونم خوبه هاااا همش به خاطر لج بابام کم درست میکنه که کم بخوره هردفعه از خجالت نمیدونم چیکار کنم شوهرم چیزی نمیگه ها ولی میفهمه دیگه کمه تصمیم گرفتم دیگه نرم شام یا ناهار اونجا خودم باشم نون و ماست هم بزاره جلوم میخورم ناراحت نمیشم ولی جلوی شوهرم ناراحت میشم هرچی باشه غریبه هست دیگه نمیدونم هرچی میگم هاااا بازم کار خودشو میکنه امروز برگشتیم خونه شوهرم میگه گشنمه😭مجبور شدم یکم ماکارونی گرم خب منم غرور دارم نمیدونم چرا مامانم اینطوری میکنه😭😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا غذا نرو برا شب نشینی برید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بگو شما بزار من میبرم واسه فردا ناهار

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

ماهم بعد شام می ریم قبل ناهار برمی گردیم به خاطر همین چیزا

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍