2777
2789

دقیقا چیارو بایدازش بپرسیم که بفهمیم خانوادش اهل دخالتن یاخودش چقد بهشون وابسته هستو ازاین حرفا

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

واییی خواستگار یاد بچگیم افتادم رو یکی کراش بود فهمید بهم گفت بیا باهام ازدواج کن قشنگم 🤣💔 منم گفتم با کمال میل وایییی 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بیاین به دوستمون راهنمایی کنید دیگه 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول بهش بگو لطفا صادقانه جواب بده حتی اگه بر خلاف میلم باشه چون راحت تر راه میام تا دروغ 

بعد بپرس تو زندگیت کیو بیشتر از همه دوس داری یا بعد از ازدواج نفر اول اول زندگیت همسرته یا مادرت 

اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید میگم

اول بهش بگو لطفا صادقانه جواب بده حتی اگه بر خلاف میلم باشه چون راحت تر راه میام تا دروغ بعد بپرس تو ...

ایول این خوبه

بازم فک کن بگو

چون هردوتا طلاق گرفتیم

واییی خواستگار یاد بچگیم افتادم رو یکی کراش بود فهمید بهم گفت بیا باهام ازدواج کن قشنگم 🤣💔 منم گفت ...

واییی منم بچه بودم پسر عمم گفت برزرگ شدی باهام ازدواج میکنی منم تو رودروایسی گفتم آره الان ازم خواستگاری کردن گفتم نه باهامون قطع ارتباط ان 😅😂💔 

اولین نکتش استقلال اقتصادی هست 

معمولا پسرایی که شغل ، خونه و ماشین رو با کمک های خیلی زیاد والدین دارن گوش به فرمان مامان و بابا هستن!

پسری که هم خودش فعاله و هم خانواده کمک کنه منظورم نیست

پسرای وابسته معمولا قاطی حرفاشون زیاد از نظرات پدر و مادر شون حرف میزنن ، مثلا میخواد ازتون تعریف کنه میگه مامانم گفته فلانی جون چه قدر قشنگتر از همه عروسای فامیله!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ازدواج نکردی باهاش ن😕🤣

خیانت کار مامانش بزور از اون محله بردش 🤣💔 بار کردن میموند جدی، میومد خواستگاریم 

واییی منم بچه بودم پسر عمم گفت برزرگ شدی باهام ازدواج میکنی منم تو رودروایسی گفتم آره الان ازم خواست ...

پسره بار کرد اگه میموند جدی میومد خواستگاریم 

میبینی نمیان ک☹️من پیشکسوتم مثلا توسایت

دقیقا منم میزنم اصلا نمیان

بگو اگه مشکلی پیش بیاد یا دعوا کنیم با هم از کی مشورت میگیری 

یا اگه منو خانوادت با هم دعوا کنیم حق و به کی میدی 

فقط یادت باشه این چهار تا سوالو پشت سر هم نپرسی ها شک میکنه بعد ممکنه بهت دروغ بگه 

بین سوالای دیگه پخششون کن 😅😂 

اولین نکتش استقلال اقتصادی هست معمولا پسرایی که شغل ، خونه و ماشین رو با کمک های خیلی زیاد والدین دا ...

خودش کارمیکنه باباش ب همه پسراش زمین داده ب اینم داده وخودش ساخته زیاد مامانم مامانم نمیکنه