2777
2789

کلا همیشه دستم تو جیب خودم بوده و از دیپلمم کار کردم، واقعا نیاز ندارم کسی حمایتم کنه، نیازی ندارم

ولی برام عجیبه که چرا همش مردای خسیس جذبم میشن، نمیگم برام پول بزنن فلان بهمان. ولی طرف حتی هزینه یه شاخه گلم نمیکنه یه تعارفم نمیزنه،کلا بخش حمایتگری ندارن. 

همین هفته دیت داشتم، طرف منو رو باز کرده با خنده  میگه شما چایی سفارش میدی دیگهههه... . 

بنظرتون مشکل کجاست؟! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خانواده چطور بودی؟ پدر حمایتکری داشتی؟ 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

نمیدونم لابد سوزنت گیر میکنه رو این اتفاقا و تمرکز میکنی روشون

بیا حدود 20روز تا یکماه تمرکزت رو بزار رو ادمای دست و دلباز دونفر رو می بینی حین خرید توجه کن تو این کلیپا کادومیدن و فلان خیلی توجه کن

نه خانواده هم نبودهدرحدی که یه دست لباس نداشتمبعد مستقل شدنم خودم شروع کردم به خرید

همین باعث شده ویژگی استقلال و وقوی بودن انقدر در شنا پر رنگ بشه و انقدر طرح نیاز و درخواست براتون سخت بشه که مردان خسیس و به دنبال منفعت تو رابطه سریع شما رو بشناسن و سراغتون بیان

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

چون خودتم خسیسی 

خسیس با خسیس چه محشری بشه😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

شاید میبینن شاغلید پرتوقعو پررو میشن و اینک خسیسا زرنگن میرن سمت شاغلا تا کمتر خرج کنن

دوستم ارایشگره درامد عالی داره

باز میگه شماره کارت ازم میخواد میگه برات واریز کنم یچیزی واسه خودت بخر

من توقع پول ندارما

ولی طرف جونش درمیره حتی یه وعده کافه دعوت کنه