2777
2789
عنوان

رزق و روزی مون خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس اندازه رزق توانش خرج میکنه بازار شما ک هیچ بازار ۸۰ میلیون ادم خراب شده 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من خودم تو کار کامپیوتر بودم انقدر ضرر دادم که سرمایمو از کار بیرون کشیدمو پولو گذاشتم بانک فعلا دارم سودشو میگیرم تا ببینیم در آینده اگر اوضاع بازار خوب شد دوباره بزنم تو کار

فعلا با این وضع دلار هیچ کاری نمیصرفه

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

سوره طه قبل طلوع افتاب بخون....معجزه ش میبینی.....وحشناک جواب میده...

من سوره واقعه شنیدم 

۴شنبه ها سوره کوثر و تکاثر ۴۰ بار میخونم 

۵ شنبه ها نصر ۴۰ بار 

جمعه ها سوره صافات و یاسین میخونم 

خداروشکر کمم بیاد دستم ولی حتما میاد 

اما سوره ط رو نمیدونستم

پارچه فروشی زنانه

عزیزم روش سنتی برای فروش و منتظر مشتری گذری دیگه جواب نیست زیاد اول باید مغازه جایی باشه پاخور خوبی داشته باشه اگر کرایه م بیشتر بشه در عوض فروش بسیار بالاست دوم تبلیغات اینستاگرام و تبلیغات در سطح شهر و قیمت مناسب و سود بسیار کم واقعا جوابه

نمازشب معجزه می‌کنه چون بچه‌داری وخسته میشی فقط یک رکعتش روبخون نمیخواداخرشب بخونی همون طرفای 11شب ب ...

واقعا میشه ساعت  ۱۲ و ۱ و اینا هم نماز شب خوند 

من فکر میکردم از ساعت ۳ شب به بعد تا اذان صبحه

واقعا میشه ساعت ۱۲ و ۱ و اینا هم نماز شب خوند من فکر میکردم از ساعت ۳ شب به بعد تا اذان صبحه

بله چراکه نشه من خودمم بچه دارم نمیتونم نصف شب پاشم بخونم خیلی جاهاخوندم آزادم های معروف که گفتن نماز شب روحتی میتونید فرداقضاش روبخونید صبح خدااونقدر بزرگه

اره گلم ۷۰بار حمد بخون ب اب باهاش غسل کنین...از اب هم بخورید...سوره کوثر ۹بار بخون ب شوهرت فوت کن زب ...

ممنون عزیزم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛