2777
2789

تو اون ۲۴ ساعت چیکار میکنید؟

من خودم:

پدر و مادر و همسرم رو یه دل سیر بغل میکنم،

از اطرافیانم حلالیت می‌طلبم،

برای عزیزانم یادگاری می‌نویسم،

لباس ها و وسایلم رو اهدا می‌کنم،

لباس مورد علاقه ام رو می‌پوشم،

غذای مورد علاقه ام رو می‌خورم،

تو شهر قدم می‌زنم و یه دل سیر مردم رو نگاه می‌کنم،

بعد میرم یه جایی خارج از هیاهوی شهر، تو هوای تازه نــفس می‌کشم ‌و می‌خونم و می‌رقصم و با جهان پیرامونم حرف می‌زنم.

با خدای خودم راز و نیاز می‌کنم،

فرصتم که تموم شد، زیر یه درخت و کنار یه رود روان دراز می‌کشم و منتظر می‌مونم تا خدا فرشته اش رو برای مشایعتم تا جهان باقی، به سراغم بفرسته.

و ما دوباره سبز خواهیم شد...🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر چیزای گفتیو وصیت قانونی میکنم خانواده و اینام مث خودت بعدشم میرم بعضی جاها تهش میرم سرخاک مادرم و پایان

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بدنمو اهدا میکنم

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔