من انقد شیطونی کردم که تاصبح بگم تمومی ندارن ،،یکی از کارای همیشگیم این بود گپسول مینداختم رو بخاری ،،یااینکه پشت سر ناظممون ادعا درمیاوردم که یه بار سایه ام افتاد جلوش و دیدم ،،
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلاس دوم بودم رفتم لب پنجره وایسادم پشت پرده هرکی میاد سر کلاس بترسونمش بعد این نماینده ها هسن یه چاق و گندشون اومد در کلاسو باز کرد منم لو رفتم کل حیاط دنبالم دویید قشنگ یه 15 کیلو کم کرد حیاط مدرسمون بزززژززززززززرگ
من فوق العاده اسکل بودم😕مثلا بچه ها حرفای +۱۸میزدن گوشامو میگرفتم😑دراین حدا
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕