2777
2789
عنوان

عروسی فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 20 پست
خیلی حرفات درستو بجاس خودمم اینجوری فکر میکنم ولی نمیدونی چجور ادمای مسخره کنی هستن و ظاهر بین اصالت ...

کسی که اینجوریه یا باید زبون داشته باشی پوزشون بزنی به خاک تا جرات نکنن مسخره کنن یا باید تا میتونی دور باشی 

من که اگر جات بودم با همچین آدمهایی  که کلا عروسی نمی‌رفتم و میگفتم مثلا عروسی فلان فامیل خودمه میریم اونجا والا حوصله بحث با آدم‌های سطحی رو ندارم 

کسی که اینجوریه یا باید زبون داشته باشی پوزشون بزنی به خاک تا جرات نکنن مسخره کنن یا باید تا میتونی ...

انقدر دوست دارم بپیچونم نرم ولی فکر نکنم بشه انقدر سر تپلیم تیکه میندازن از الان خودمو بستم به رژیم سخت که مسخره نکنن ،حرف خانومای دیگه رو بالا بخون همه گفتن برو ارایشگاه فلان خب منم میخوام برم ولی ارایشگاه پرسیدم حداقل دوتومن لباس از یکونیم شروع میشه دم عیدی میگم کارای واجب تر داریم ،از یطرفم به خودم میگم مثل همه بفکر خوشگذرونیت باش چرا داری خسیس میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر دوست دارم بپیچونم نرم ولی فکر نکنم بشه انقدر سر تپلیم تیکه میندازن از الان خودمو بستم به رژیم ...

والا مگه شما نبودی گفتی همسرم امسال کلی بدهي آورده 

کاربرای اینجا با سطح درامدی متفاوت و فرهنگهای متفاوت هستن واسه همین نظرات مثل هم نیست 

ولی واقعا عاقلانه بخوایم فکر کنیم در موقعیت شما آرایشگاه و لباس برای فامیل درجه سه یا چهار اصلا کار درستی نیست 

تو وضعیت شما فقط پیچوندن عروسی کارسازه

اگر دیدی شوهرت مقاومت میکنه و عروسی حتما باید برید همون نظر قبلیمو باز میگم لباس ساده ای  که اندامتان رو لاغرتر نمایان کنه و مناسب هر عروسی که برای فامیل درجه دو سه هست یعنی لباس ساده و شیک و رسمی مناسبه آرایش هم خودت انجام بده اگر واردی

با اتوی مو ساده و شیک باش 

کاری هم به خواهر شوهرت نداشته باش پسر دایی اونه نه شما شما فک کنم فامیل درجه سه محسوب میشی برای داماد 

و البته رژیم گرفتن اونم این وقت عیدی و تازه عروسی کار خوبیه و البته آفرین به همتتون که رژیم میگیرید  از همین اول کاری باید مواظب وزن بود چون به طور طبیعی بعد ازدواج آدم تپل میشه 

اگر بخوای به حرف کاربرای اینجا بری که سطحی یه چیزی رو میخونن و نظر میدن حداقل با هدیه عروسی همراه لباس و آرایشگاه یه ده تومن برای پسر دایی شوهر خرج کنی

خودت کلاهتو قاضی کن 

شوهرت انقدر داره که ده تومن پولی براش نباشه ؟ این دم عیدی خرج زندگی خودتون رو دارید ؟ انقدر رابطتتون صمیمی هست با پسردایی شوهر که براش انقدر خرج کردن ارزشمند باشه ؟

اگر بخوای به حرف کاربرای اینجا بری که سطحی یه چیزی رو میخونن و نظر میدن حداقل با هدیه عروسی همراه لب ...

نه والا کلا حقوقش ده تومنه الان ولی من میترسم که خسیس بشم از الان نرم ارایشگاه دیگه بعدان میگه خودت اریش کن اریشگا میخوای چیکار بحث اون عادت دادن هم یه موضوع ،بعد خودش راحت خرج میکنه قرض میکنه من تا الان یه ارایشگاه درست حسابی حتی برای اصلاح نرفتم بعد خواهرش ناخنکاره زنگ زده که اره میخواد مو رنگ کنه بره الان یه مو رنگ کردن چهار پنج تومن هست انقدر قرتی و مسخره کنو خودخواهن که رفتوامدمو باهاشون تقریبا قطع کردم ولی باز زنگ میزنه فرمایش میکنه واسه خودش

نه والا کلا حقوقش ده تومنه الان ولی من میترسم که خسیس بشم از الان نرم ارایشگاه دیگه بعدان میگه خودت ...

در جواب فرمایشات تلفنیشون یه گوش در یه گوش دروازه باش کار خودتو بکن 

عزیزم زن عاقل به جیب شوهرش خرج میکنه وقتی درآمدش کمه چرا پولتو بدی به آرایشگران بلانسبت عده کم خوبشون دزد و حروم خور

والا تا دیدن طرف عروسه یا خواهر عروسه مچ میبرن کثافتا 

جیب و پول شوهرت برای زندگی خودتونه 

من که بودم عمرا اگه برم آرایشگاه پولشو بگیر بزار جیبت رو هم که جمع شد طلا دست دو ریز ریز جمع کن بعد چند سال کلی سرمایه داری 

فکر خساست نباش اگه زن قارون بودی و نمی‌رفتم یه چیزی ولی با جیب شوهرت اگه رفتی باید به خودت شک کنی پولشو بگیر بزار جیبت قایم کن برا روز مبادا 

والا ما اینطوری به همه چیز رسیدیم تو زندگیمون