2777
2789

بزرگ شدن همیت اول کاری کلی فشار روم گذاشته با اینکه ۱۸ سالمه😭

قرار بود پشت کنکور بمونم و درس بخونم

درست حسابی نمیخونم یا تا میام بخونم شرایط خونه میریزه بهم

برام خاستگار اومده شرایطش خوبه اما من کلا فوبیا دارم و از تو رابطه رفتن متنفرم چه برسه ب ازدواج‌

خانواده اصرار دارن ک ندیده رد نکن اما خب من حرفم یه کلامه و نه

حس سر بار بودن دارم انقدر ک اصرار دارن ب رفتنم مامانم چند بار گف تو دانشگاه برو نیسی و فلان و اینا

زد ب سرم به دانشگاه آزاد پیام بدم ک برم حالا بین رشته هایی مثل مهندسی پزشکی و علوم تربیتی و حسابداری شک دارم

میشه توروخدا کمک کنی

اگ تو جای من بودی چیکار میکردی؟

اصلا این رشته های ازاد خوب هستن یا نه😭

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین بخون چند ماه مونده به کنکور ۵۰ درصد نهایی خواستگار هم نه از چاله به چاه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

فقط میدونم ازدواج واست بوده بزن برو دانشگاه آزاد وای ازدواج نکن از الان

نظر خودمم همینه🥲

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

خواستگارت شغلش چیه ؟خانواده اش خوبن یا نه؟

فروشندس مغازه از خودشه خونه و ماشینم داره و تک فرزنده

خانوادشم میگن خوبه

برو دانشگاه آزاد هرکاری میکنی بکن ولی ازدواج نکن!

زمونه بدی شده اصلا ازدواج نکن

برا خواهرم خواستگار اومده بود کلاهب ردار از آب درومد اومده بود واسه تیغ زدن میگفت آبروتونو میبرم و فلان

از یه نفر هم شنیدم خواستگار دختر خاله اش بعد چند سال همجنسگرا از آب درومد!

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

مهندسی پزشکی رو بی خیال شو

اخه میگن بازار کار نداره🥲

بشین بخون چند ماه مونده به کنکور ۵۰ درصد نهایی خواستگار هم نه از چاله به چاه

اره درسته

ممنونم ازتون

برو دانشگاه آزاد هرکاری میکنی بکن ولی ازدواج نکن!زمونه بدی شده اصلا ازدواج نکنبرا خواهرم خواستگار او ...

اوووه خیلی زمونه بدی شده

اره درستهممنونم ازتون

درستو بخون تلاشت رو بکن ازدواج و اینا به وقتش هیچی جای استقلال یه زن رو نمیگیره 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بعد گفتم برم دانشگاه آزاد اگ کنکور قبول شدم انصراف بدم

اما فکر کنم هزینه انصراف خیلییی بشه

درستو بخون تلاشت رو بکن ازدواج و اینا به وقتش هیچی جای استقلال یه زن رو نمیگیره

اره اره

مامانم همیشه همینو میگف اما حالا گیر داده ک نباید ندیده رد کنیم شایو خوب بود قبول کن و فلان