2777
2789

ماشینشو فروخته ماشین مارم دم ب دقیقه میاد میبره پرو پرو میکم مثلا عصری کار دارم میگه بگو مامانت بیاد دنبالت

از بس دق داشتم نشستم گریه کردم بخدا کاش ماهم اینو میفروختیم بی ماشین میشدیم بهتر بود تا این وضعیت

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوییچ و نده بهش خبشوهرت چی میگه؟

شوهرم میکه داره میاد سوییچ رو بده

میگم نمیدم میکه زشته فلانه بیساره هزار تا داستان پشت سر هم میکنه

نباید بدین،بگین فلان چیزش خراب شده و ایناالبته باید شوهرت هم هماهنگ باشه باهاتوگرنه الان عیده کلا نم ...

شوهر منم سر کاره منم باردارم زیاذ پشت ماشین نمیشینم اینا رو بزداشتن

وای چه جالب مال منم اینجور بود الان که ماشین نداره بهش بگی الو میاد ماشین میبره دیگه تا ساعت ۱شب با منت میارش ولی خوب ما چون شوهرم با ماشین کار میکنه دیگه ارتباطش کم کرد اونم نمیاد ببرع 

زنداداش من صندلی منو شکوند صندلی خودشو داد به من بعد اومد گفت بده استفاده کنم دوباره میدم برد دیک نیاورد خیلی وسیله هامو همینجوری کرد من آتیش گرفتم ماشین که دیک جای خود داره 

بهونه بیار مثلاً بیمه نداره یا سوییچ مخفی بزنید روشن نشه بگید ای بابا خراب شده باید ببریم تعمیرگاه (تاحد ممکن از روش دوم استفاده نکن چون لفظ منفی باعث میشه اون اتفاق بیفته ولی دیک خیلی پررو بازی درآورد بگو) 

بگو خودم لازم دارم

مگه زبون نداری؟ 

شوهرم چندبار اینکارو کرد. دعوا نکردم ولی نشون دادم راضی نیستم. بهش میگفتم کار دارم ولی ماشین نیست. سکوت نمیکردم. اونم دیگه ماشینو به کسی نداده. اگر هم بخواد بده دست کسی اول زنگ میزنه از من میپرسه ماشینو لازم دارم یا نه. 

ماشین برا راحتی خانم‌هاست. وگرنه آقایون با دوچرخه هم میتونن رفت و آمد کنن.