2777
2789

مولوی تهران؟؟

فقط سه چهار تا مغازه هست

جنس لباساش تاجایی که من دیدم خیلی خوب نیس

من ست کالسکه دختذمو فقط  از اونجا خریدم و قیمتش خیلی خوب افتاد

برا لباس برید عبدل آباد یا جمهوری

یه مغازه هم تو یافت آباد هست معروفه جنساش کات لیبل و عالییییی هستن ارزونم میده 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مولوی تهران؟؟فقط سه چهار تا مغازه هستجنس لباساش تاجایی که من دیدم خیلی خوب نیسمن ست کالسکه دختذمو فق ...

ممنون عزیزم 

برای لباس بارداری هم میشه راهنمایی کنی 

مولوی تهران؟؟فقط سه چهار تا مغازه هستجنس لباساش تاجایی که من دیدم خیلی خوب نیسمن ست کالسکه دختذمو فق ...

اخه غیر از لباس خورده ریزاشم می خواستم مثل اغوشی سوییسی بالشت شیردهی قابلمه نوزاد و قنداق چسبی و... 

قیمت مناسب باشه چون اینستا تفاوت قیمت زیاد میبینم نمیفهمم کدوم جنسش بهتره

ممنون عزیزم برای لباس بارداری هم میشه راهنمایی کنی

لباس بارداری همون اینستا

و یه مغازه هم تو مگامال هست فقط لباس بارداری قشنگم هستن

طبقه بالای هایپر می تو مگا مال اکباتان

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
اخه غیر از لباس خورده ریزاشم می خواستم مثل اغوشی سوییسی بالشت شیردهی قابلمه نوزاد و قنداق چسبی و... ...

برو هردو جا سر بزن مقایسه کن

ولی به ترتیب قیمت سیسمونی و پوشاک بچه

اول عبدل آباد و مولوی و آقا بزرگ  ارونترن(عبدل آباد بزرگتر و تنوع بیشتر)

بعد جمهوری

بعد بهار