2777
2789
عنوان

بدترین خاطره مدرستون

137 بازدید | 19 پست

بیاید از بدترین خاطرات مدرستون بگید و از تجربه ها ی هم استفاده کنیم❤

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه... موهام میکشین و میگفتم نکنین بدتر میکردن و هی اذیتم میکردن و من هیچی نمیگفتم این خاطرات راهنماییه 💔

دوستم چون فکر میکرد ساده ام اذیتم میکرد کتابم میگرفت نمیداد بدون اجازه خودکار هر بلای دیگه هی هم داد میزد کلا اذیتم میکردن

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بدترین خاطره که نه ولی یکی از چیزایی که همیشه تو ذهنم مونده اینه که یکسال ورزش شدم ۱۲ و چون شاگرد خوب و درسخونی بودم به درخواست مدیر مدرسه معلم ورزش یه بار دیگه ازم امتحان گرفت بازم شدم ۱۲

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
تو باک معلممون آب ریختیم اونم ماشینش خراب شد نمره بهمون نداد

دهنتون😕😂😂😂😑

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

همیشه... موهام میکشین و میگفتم نکنین بدتر میکردن و هی اذیتم میکردن و من هیچی نمیگفتم این خاطرات راهن ...

چه غمگین😑💔💔💔💔💔

چه غمگین😑💔💔💔💔💔

بدتر از اینم هست اما نمیتونم توضیح بدم یعنی من ادم خوبیم یکی حتی کتکمم بزنه لالم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بدتر از اینم هست اما نمیتونم توضیح بدم یعنی من ادم خوبیم یکی حتی کتکمم بزنه لالم

این بر مبنای خوب بودن نیس گلم

چرا اجازه میدی ارزشتو ازت بگیرن،خودتو تحقیر نکن ارزشت بالاتر از ایناس

این بر مبنای خوب بودن نیس گلمچرا اجازه میدی ارزشتو ازت بگیرن،خودتو تحقیر نکن ارزشت بالاتر از ایناس

نمیتونم... نمیتونم... 💔... خدا منو اینجوری بدبخت افریده

نمیتونم... نمیتونم... 💔... خدا منو اینجوری بدبخت افریده

عزیزم چن سالتونه

عزیزم چن سالتونه

۲۱...من بدبختم دیگه... خجالتیم ساده مظلومم دلم برای همه میسوزه... 

۲۱...من بدبختم دیگه... خجالتیم ساده مظلومم دلم برای همه میسوزه...

گلم ببین دلسوزی تویه این دوره زمونه جواب نمیده

هرچی بیشتر مهربون باشی بدتر میشه وضعیت سنتونم که خداروشکر کمه فقط خودت باید اراده کنی و یه تغییر تو شخصیتت ایجاد کنی

اگر هم نیاز بود از مشاور کمک بگیرید