2777
2789
عنوان

باقیمونده غذای یخچال رو چیکار کنیم

109 بازدید | 19 پست

بچه‌ها، من همیشه یه عالمه غذای اضافی تو یخچال دارم که نه دلم میاد بریزم، نه کسی می‌خوره! 😩 بعضیا میگن فریز کن، بعضیا هم میگن تبدیلش کن به یه غذای جدید! شما چیکار می‌کنید؟ بهترین راه برای استفاده از غذای مونده چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم درست کن خب این همه اسراف برای چیه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

وقتی تو یخچال نمیخورن تو فریزر میخورن؟ غذارو فریز نکن اصلا سالم نیست. یاد بگیر اندازه مصرفتون بپزی، من شوهرم ناهار میبره هر چی بمونه میذارم برای ناهارش، ما هم اصلا غذای مونده نمیخوریم 

بستگی داره چی اضافه باشه 

خب اولا کمتر بپز 

دوماً همون شام گرم کن 

مثلا چند روز پیش کوبیده آبگوشت کمی اضافه اومد گذاشته بودم فریزر 

فرداش قلیه ماهی پختم و اضافه اومد 

هر کدوم یک وعده یک نفره بود 

روز بعدش دو تاشو گرم کردم برای ناهار و فقط پلو پختم 

دیگ اضافه نمودن 

کم بپز همیشه راستش من اصلا جوری غذا درست نمیکنم که زیاد بیاد حتی ی قاشق .اصلنم غذای مونده نمیخورم ...از کی تا حالا مونده 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .