2777
2789

لطفا اگر تجربه ای دارین دریغ نکنیدتنبلی تخمدان که امروزه با نام پلی کیستیک شناخته میشوند دست کم از هر ۱۰زن بارور یکی را درگیر میکند میتوان گفت امری شایع بین زنان در سنین باروری هست  کیست هایه پر مایع  که رویه تخمدان ایجاد میشوند و مانع تخمک گذاری میشوند یا تخمک هایه بی کیفیت ازاد میشوند در این بیماری هورمون مردانه زیادی ترشح میشود که باعث بی نظمی قاعدگی یا عدم قاعدگی در چند ماه شود باعث جوش اکثرا در چانه بینی و پیشانی پر مویی  خب علت این بیماری چیع؟ میشه گفت علت دقیقی نداره ولی اضافه وزن مقاومت به انسولین استرس مداوم و ژنتیک میتونه دخیل باشه حالا بارداری با وجود تنبلی تخمدان امکان پذیره؟ بله اما روندی پیچیده و وقت گیرتری داره ایا درمان قطعی داره؟ خیر اما امکان کنترلش هست چطور کنترل کنیم؟

اولین مرحله اگر اضافه وزن دارین کم باید شه قرص متفورمین میتونه کمک کننده باشه حذف شیرینی جات مرغ و  ماهی لبنیات غذاهایی با طبع سرد و سالم خوری

پیاده روی مداوم میتونه تاثیر خوبی داشته باشه 

و سوالم اینه که شما با وجود پلی کیستیک باردار شدین طبیعی ؟ یا با استفاده از دارو چقد زمان برد 

چهارمین سالیه ک عضوم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلی کیستیک از زیرشاخه های تنبلی تخمدانه با خود تنبلی تخمدان فرق داره

تخمدان پلی کیستیک نام علمی و تنبلی تخمدان نام عامیانه این اختلاله و هر دو یکی هستن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

پلی کیستیک از زیرشاخه های تنبلی تخمدانه با خود تنبلی تخمدان فرق داره

یکیه همون پلی کیستیک شناخته میشه عزیزم 

تفاوتی نداره تنبلی تخمدان یعنی عدم تخمک گذاری موفق که باعث کیست میشه و در واقع پلی کیستیک شناخته میشع

چهارمین سالیه ک عضوم 😍

یکیه همون پلی کیستیک شناخته میشه عزیزم تفاوتی نداره تنبلی تخمدان یعنی عدم تخمک گذاری موفق که باعث کی ...

عزیزم یکی نیست 

باهم فرق دارن 

پلی کیستیک از زیرشاخه های تنبلی هست ولی تنبلی نیست 

نه عزیزم یکی نیستن تنبلی تخمدان شدیدتره اون یکی از زیرشاخه هاشه

اینطور نیست بانو‌.

تخمدان پلی کیستیک یعنی تخمدان دارای کیست های متعدده

تنبلی تخمدان هم یعنی تخمدانی که در اثر وجود کیست های زیاد ، دچار تنبلی و اختلال عملکرد شده.

از لحاظ پزشکی هر دو یکی هستن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه عزیزم یکی نیستن تنبلی تخمدان شدیدتره اون یکی از زیرشاخه هاشه

خانومی وقتی تخمک ازاد نشه تبدیل به کیست میشه و این کیست ها باعث میشن دیگه تخمک گذاری نشه در واقعا تنبلی تخمدان یعنی کیست هایی رویه تخمدان نام علمی تنبلی تخمدان پلی کیستیکه من ۶ساله درگیرشم

چهارمین سالیه ک عضوم 😍

منم تنبلی داشتم ولی خفیف، یعنی پریودم سر موقع بود و هر ماه هم میشدم و موی زائد و ایناهم نداشتم، ولی کیفیت پریودم پایین بود، از یک سال قبل اقدامم وزنمو کم کردم، (۱۰ کیلو)، ماه اول بدون دارو اقدام کردم نشد، ماه دوم دارو گرفتم اما انقدر عوارض داد برام که دکتر گفت قطعش کن و نتونستم دوره رو کامل کنم، (لتروزول گرفته بودم) ماه سوم بدون دارو باردار شدم.

اینم بگم ماه اول و دوم اینجوری نبود که یک روز درمیون داشته  اقدام کنیم، فقط چند روز حول تخمک گذاری رو اقدام داشتیم، ولی ماه سوم دقیقا یک روز درمیون اقدام کردیم.

سلام عزیزان. میشه راهکار بدین برای افزایش ذخیره تخمدان چی بخوریم تا بصورت طبیعی باردار شیم؟ من دکترم تشخیص اندو با چسبندگی تخمدان و ذخیره پایین تخمک داده چی بخورم تا درمان شم . دارو بهم داده دکترم ولی همه هورونای بدنم رو بهم زده و دارو پس میزنه. میشه کسی اگه تجربه داره راهنمایی کنه.