2777
2789

همیشه تو جمعا بهم میگن: "چرا ساکتی؟" یا "چقدر تو خودتی!" 😑 آخه یعنی چی؟ مگه حتماً باید پرحرف و همیشه در مرکز توجه باشی که بقیه فکر کنن اوکی هستی؟  واقعاً درونگرا بودن بده؟ یا یه ویژگی شخصیتی مثل بقیه‌ست؟  چرا تو جامعه همیشه برونگراها رو موفق‌تر می‌دونن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره تا چ حد درونگرا باشی 

برادرشوهر من درونگرا ب تمام معناس کلا تو سکوته نه حرف میزنه ن کاری میکنه از چیزی ناراحت باشه نمیگه چیزی بخواد نمیگه سر سفره ب چیزی دستش نرسه نمیگه هی کنکاش میکنه ک برداره واقعا آسیب زندس اینجوری چون خیلی کاراش افتاده گردن همسر من 

🌈🌨️🐆🕊️🖤

درون‌گرا بودن با خجالتی و غیر اجتماعی بودن فرق داره

درون‌گرا میدونه چه زمانی حرف بزنه کی نزنه مودب باشه در اجتماع چطور برخورد کنه درون‌گرا آداب این چیزارو بلده 

اگر خجالتی یا غیر اجتماعی هستید نگید درون‌گرام

اونا مشکله و باید درمان بشه ولی درونگرایی صرفا یه خصوصیت اخلاقیه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

درونگراها از قضاوت شدن میترسن

میترسن بقیه فکرای بدی درموردشون بکنن ساکتن وحساس

برونگراها تو روشونم فحش بدی عین خیالشون نیست شاید خودشونم دوتا فحش به خودشون بدن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

درونگرتیی و برونکرایی هیج ربطی به موفقیت نداره

تو خانواده ما که درونگداها رو بیشتر میپسندن از بس سن بالاهامون درونگران کسی حوصله برونگراها رو نداره و یه جور رو مخ میدونن 

دختر خودم برونگراست خیلی اذیتم باهاش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

درونگرا دیدم تو جمع دوستانه بیشتر حرف میزنه

عزیزم سعی کن اجتماعی تر باشی

درونگرا بودن یک ویژگیه و به این معنی نیست شما ساکت باشی 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

نه ببینن مشکل اینجاست معنی درون گرایی اشتباه تو جامعه جا افتاده

درونگرها کسی نیست که روابط اجتماعی پایینی داره، یا بلد نیست تو جمع حرف بزنه یا همیشه ساکته تو خودشه

برای اون اسم های دیگه ای وجود داره بسته به شرایط کلی طرف.

درونگراها اتفاقا وقتی تو موقعیتش قرار بگیرن قشنگ حرف می زنن و بگو بخند دارن و از ابراز خودشون هراس یا اکراهی ندارن

درون گرا فردی هست که صرفا نیازش برای معاشرت های اجتماعی از فرد برون‌گرا کمتره

دوستان کمتری نیاز داره و از تنهایی خودش لذت میبره

اما آدم غیراجتماعی و خجالتی نیست

این اشتباه جا افتاده تو جامعه ما

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!