2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواهرم مژه کاره هممونم انجام دادیم اگه مژه هاتو با دست نکنی بزاری خودش بیفته نه نمیریزه اون ریزش طبیعیه خودمژس ولی قد مژه هات کوتاه میشه بنظرم انجام نده ولی خب خیلی خوشگله

من خواهرم مژه کاره هممونم انجام دادیم اگه مژه هاتو با دست نکنی بزاری خودش بیفته نه نمیریزه اون ریزش ...

من مژه هام خیلی خوبه هم بلنده هم پر

ولی خب برا تنوع دوست دارم یه بار بزارم،اما میترسم مژه هام خراب بشهههههه

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

من با اینکه خیلی دقت میکردم و مواظب بودم ،اما ریزش مژه داشتم و کلا برداشتمش در صورتیکه کسی که کار کاشت و انجام داد به اینصورت منو میخواست قانع کنه که ریزش مژه طبیعیه ولی در دوران کاشت بیشتر به چشم میاد ولی واقعا اینطوری نبودو الان اصلا اونطوری ریزش نداره محصول خاصی هم استفاده نکردم 😌

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

اره ریخت کوتاهم شد بخصوص وقتی تازه مژه هات میریزه انگار سرطان داری خالی خالیه

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

میخام چشامو روباهی کنم🦊🦊🦊🦊🦊

برای یک بار تنوع اگه میخوای کاشت موقت بگو بزنن برات که آسیب زیاد نبینه ،خیلی هم راحت بتونی ریموو کنی 🦊

اگر انجام دادی پیشاپیش مبارک ❤️😍❤️

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳