2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باهاش دوستم.خیلی باهم حرف میزنیم.اهل بیرون رفتن نیست،با اینحال از درسش راضی نیستم.الان رفتم‌ کارنامشو گرفتم،اعصابم خورده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

از بچگی باهاش رفاقت میکنم در کنار مادری.. پسرم ۲۶سالشه.. چند روز پیش اومد کفت دوستام قلیون میکشن خیلی دلم میخواد امتحان کنم.... تو خونه براش درست کردم دادم دستش.. یکم کشید گفت خوشم نیومد... این رفاقته منه... نمیزنم دنیارو بهم بریرم برای امتحان کردنش چون میره پیش دوستش بی خبر از من امتحان میکنه.. گفت دوستام رل زدن گفتم دلت میخواد با کسی چت کنی و. اینا گفت نه.. نمیخوام تو این سن تجربش کنم برم دانشگاه... همونجوری که با دوستتی با بچت باش

فکر کنم بچه شما پسر

بهتر شوهرشما با حرف زدن رامش کنه نه بیرون انداختنش از خونه

پسر نوجوان ندارم ولی بردارم 16 سالش بابام 1ساعت قربون صدقه ش میره بعد اروم اروم میشنیه باهاشخرف میزنه صخبت میکنه

برا همین خیلی از بابام حساب میبره. بخاطر اینکه با زور نیست با عشق باهاش حرف میزنه

بابام 62 سالش ولی خیلی بهتر پدرهای امروزی زبان بچها بلد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

فکر کنم بچه شما پسربهتر شوهرشما با حرف زدن رامش کنه نه بیرون انداختنش از خونهپسر نوجوان ندارم ولی بر ...

مادر منم همچنین رفتاری رو با خواهر 13 ساله م داره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مادر منم همچنین رفتاری رو با خواهر 13 ساله م داره

ب نظرم نسل قدیم بهتر بلد بودن بچه تربیت کنن تا  پدرمادرهای امروزی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

درسش روبه رو نمیخونه وفکرمیکنه می‌تونه بره از خونه واسه خودش زندگی کنه وازماجداشه تو فیلماس کلا آخه مگه میشه بگم بیاقلیون بکش فکرش هم نمیتونم بکنم بهش میگم درست روبخون رشته خوبی قبول شو گوشش بدهکار نیست