2777
2789

سلام من کاربر کولربرقیم  تعلیق شدم این کاربری رو زدم یه کاربر مریض بیمار افتاده بجون ما چند نفر و ادعا میکنه ما فیکیم و هر ده تا کاربری برا ینفره😐😐😐

این کاربری هارو میگه همه ما ینفریم 

@بیهتر  

@دختراستوایی

@برگ_نعنا  

@zhiv_20‍ 

@zhiv_20‍ 

@hormos  

@میشود_باید_بشود  

این روانی ادعا میکنه اینا همه برای ینفر و تاپیک هممون توهین میکنه 

مریض بیمار اول نینیار رو تگ کن ای پی رو چک کنه اگه من با یکی از اینا حتی تو یه شهر هم زندگی میکردم خودم از سایت میرم ؟؟؟

کاربر@بیهتر بنده خدا دامپزشک و از سال نودوشیش عضو شده فقط چون تاریخ عروسیمون نزدیک بهمه میگه شماها ینفریت چون اسم کاربری قبلی من بیهتریوروغلو بوده !!!!

دختره میگه مدرک شغلمو برات میزارم هنوزم اعصابشو خرد میکنه 

یا هر کی از نامزد سابقش و ازمون استخدامی گفته بمن 

میگه شماها همونیت اخه چطوری ینفر میتونه ده تا کاربری رو بچرخونه همه که مث تو بیکار نیستن !!!

بمن میگه تو توالت شور رستوران بودی درصورتیکع من شرایط مالیم خیلی خوبه خداروشکر 

یا ادعا میکنه خودش خارج زندگی میکنه و تو میرداماد اموزشگاه داره اخه ادم ناحسابی تو اگه میدونستی اموزشگاه چیه میومدی اینجا کاراگاه بازی و مچ گیری!!!!

والا ادم میاد یه تاپیک بزنه باید اثبات کنه فیک نیست بقول کاربرا  این کاربر‍ ادعا میکنه ما هممون یکی هستیم نینیار لطفا ایپی مارو چک کن ببینم من با کدومشون یکیم تا این کاربر مریض ولمون کن‍ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نهال_هستم  

@ramsha  

@تلی_خاتون_هستم  

@ملکه_لاکشمی_جان  

@sahara23  

بچه ها این کاربر همتونو تگ کرده فقط چرت و پرت گفته نینیار رو تگ کردم ایپی منو چک کنه ببینم من اگه با یکی از این کاربرا تو یه شهرم باشم خودم برم این تاپیکم فقط برا شماها زدم که فک نکید بازی خوردین احمق میدونه من وسواس فکری دارم الکی اذیت میکنه ولمم نمیکنه سه ساله

نمیدونی دو روزه چه توهین هایی بمن و بقیه کاربرا میکنه خدا جوابشو بده تهمت میزنه

سلام

به niniyar  بگین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامبه niniyar بگین.

گفتم بهش این خانوم میگه ای پی رو هم چک کنه باز با یه گپشی دیگه میای میگم مسافت رو که میتونه چک کنه ببینه من اگه باشون تو یه شهرم بودم خودم میرم ولم نمیکنه بیمار بیکار

من بیهترم ، لغو کاربری شدم . خیلی سایتتون داغونه ، چطور اجازه می‌دین یک نفر بیاد واسه این همه آدم قلدری کنه؟ بعد ما رو لغو می کنین؟ متاسفم براتون 👎🏻

خودتو ناراحت نکن عزیزم ، اون آدم واقعا روانیه . من قصد ندارم دیگه بیام سایت ، لول بعضیا اینجا خیلییییییی پایینه

@niniyar  

@niniyar  

سلام نینیار یه کاربر ادعا میکنه که ده تا اکانتی که بالا نوشتم همشون برای ینفر و کلی بمن و کاربر بیهار و بقیه توهین میکنه 

لطفا چک کنید ببینم من بجز کاربری کولربرقی دیگه چه کاربری فعالی دارم ؟؟؟

بخدا یدونه از اونا هم برا من نیست لطفا چک کن دیوونمون کرده 

اینم کاربری خودشه

@گلیgoliخانوم خداجوابتو بده 

سلام 

منو تعلیق کردن اکانت اصلیمو ، این اکانت رو زدم فقط بیام اینجا بگم که خاک بر سر این سایت ، که در مقابل توهین های این مریض روانی ، منو تعلیق کرد!!!!! من که دیگه نمیام سایت ، اونقدرا هم فعال نبودم ولی اون آدم خیلی مریضه و داره ما رو آزار میده نی نی یار عزیز ! 

@niniyar  

اون باید تعلیق بشه ، نه ما 

بهرحال برام مهم نیست ، اونقدر ارزش نداره اینجا که بخوام اعصابمو خورد کنم. مرسی از شما دوست عزیز که توضیح دادی و منو تگ کردی 

گفتم بهش این خانوم میگه ای پی رو هم چک کنه باز با یه گپشی دیگه میای میگم مسافت رو که میتونه چک کنه ب ...

خب به niniyar گفتین دیگه خیالتون راحت باشه.

راستی کاربری قبلی تون رو از تعلیق دربیارین.

این کاربری تاپیک و پست ها با تاخیر فرستاده میشن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام منو تعلیق کردن اکانت اصلیمو ، این اکانت رو زدم فقط بیام اینجا بگم که خاک بر سر این سایت ، که در ...

عزیزمی خودمم دیگه نمیام فقط خاستم نینیار چک کنه روش سیاه بشه هر چند اینقد رو داره که از رو نمیره 

نمیدونستم کاربر بیهتری حیف کاربریت ده ساله بود 

❤️❤️