2777
2789
عنوان

ب جاریم حسودی کنم یا چی

462 بازدید | 29 پست

من دوتا برادرشوهرام زناشون پولدارن اصلا هم برام مهم نیست.

این جاری جدیده ک دیشب رفتن خواستگاری، خیلیییی پولدارن حالا این ب کنار

برادرشوهری ک رفتن براش خواستگاری منووو خیلی اذیت کرده خیلی ، پنج سال پیش ک اومدن خواستگاریم اول گفت باید اندازه مهریه ت جهیزیه بیاری، بعدم خواستگاریمو بهم زد و رفت (چرا ؟ چون منو شوهرم دوست بودیم)دیگه همه چی خراب شد

چون شوهرمو دوست داشتم صبر کردم بعد پنج سال باز اومدن خواستگاری.

حسادتم بیشتر بخاطر برادرشوهرمه که  پنج سال با آبرو و زندگی آرامش من بازی کرد حالا یه زن پولدار بگیره به ما فخر بفروشه.

با اینکه الان مشکلی نداریم ولی دلم باهاش صاف نیست

دعا کنید خدا به قلب و روحم آرامش بده

انرژی منفی حسادت وارد زندگی خودت میشه

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببینی اخلاقش چه طوره زن پولدار مگه با خودش خونه و ماشین میاره؟ فوقش یه جهیزیه بیاره اما مطمئن باش دیگه یه سره برادر شوهرتو تحقیر میکنه اختلاف طبقاتی اینجوری تو ازدواج مشکل میشه

هر رفتاری کنی متاسفانه میگن شما حسودی 

پس خیلی متین و با وقار باش

ما یه نفری داشتیم تو فامیل، می‌گفت چادر میذاری،زیرشم مانتو بلند بپوش شاااید بره کنار و دیده شی

بعد از ده سال یه زنی گرفته که قرتی ترین تو فامیله و اصلنم مهم نیست زنش اینطوریه..

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
اگر دلت باهاش صاف نشده مطمئن باش یجوری یجایی خدا گوششو میپیچونه

اتفاقا من مخالف اینم که بگم بگذر دیگ تموم شده و اینا 

چون مطمئنم حتی اگر بخوای ببخشی یاد عذابایی که کشیدی میوفتی حالت بدمیشه انگار داری به خودت خیانت میکنی

اگر دلت باهاش صاف نشده مطمئن باش یجوری یجایی خدا گوششو میپیچونه

نیست من بخاطرش تحقیر شدم ، جلوی همه تحقیر شدم، خانوادم تحقیرم کردن که اومدن قهوه ایت کردن رقتن

افسردگی شدید کردم، ترس تو خواب، و ی سری مشکل دیگه که تا اخر عمرم بخاطرش باید قرص بخورم

هر رفتاری کنی متاسفانه میگن شما حسودی پس خیلی متین و با وقار باشما یه نفری داشتیم تو فامیل، می‌گفت چ ...

اره اینچند روز دارم با خودم کلنجار میرم که برام طبیعی شه که واکنش بدی نشون ندم، 

اصلا همین ک بخاطر پول یه دختر ۱۰ سال کوچیکتر رو میخواد بگیره بدون عشق خودش جای حسادت باقی نمیذاره.

ولی من صبرم کمه و صبر خدا بسیار

میدونی بحث اذیت شدنمه من خیلیی بخاطر زجر کشیدم از خانوادم حرف شنیدم تحقیر شدم تحقیرم کرداخه کی باید ...

من میدونم چی میگی خودم کشیدم با پوست و استخون کشیدم 

و نگذشتم نمیتونم بگذرم از اون کسی که هم رعت آبروی منو همسرمو برد ،هم باعث کلی تشنج و حال بد تو خونه ی من شد ،الانم چند وقت پیش دیدمش میگفت خوب کاری کردم 

گفتم خوب کاری کردی پاشدی رفتی آبروی مردمو بردی اونم به دروغ ،منم بیام آبروی تو رو ببرم خوبه ،آخرش بهش گفتم اگر نیامدم دم خونه و محل کارت آبروتو ببرم بخاطر اینکه من اگر اینکارو بکنم دیگ فرقی با تو ندارم پس میسپزم دست خدا حسابی حالتو جا بیاره