2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقعی که کنکور میدی دو تا دفترچه میگیری که یکی مربوط به رشته تحصیلیت هست یکی مربوط به فرهنگیان 

میزان تاثیرشون برای قبولی در دانشگاه فرهنگیان به این شکل هست 60 درصد کنکور اصلی 40 درصد کنکور فرهنگیان، ترکیب این دوتا بهت تراز قبولی میده

اینجا اگه دانشگاه فرهنگیان قبول شدی چون 3 برابر ظرفیت قبول میکنن تاثیر معدل و نمره مصاحبه خیلی مهمه مخصوصا معدل تاثیر بالایی داره امسال حدود 60 درصد تاثیر داره(40درصد دوازدهم 20درصد یازدهم) مصاحبه 25 درصد تاثیر داره مابقی هم میشه تاثیر نتیجه کنکور

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
اخه شنیدم برای اینکه دعوت به مصاحبهه شیم باید تراز کنکور سراسری بالای 6500 باشه

اینم بستگی به شهرتون داره خیلی از شهرها با تراز 4000 هم قبول شدن 

میدونم اینومیگم اگه کنکور سراری خوب نباشه ولی کنکور فرهنگیان و مصاحبه و معدل خوب باشناحتمال قبولی هس ...

صد درصد احتمال قبولی هست کنکور فرهنگیان رو سعی کن خوب بخونی چون کتاباش راحتتره،. مطمئن باش جزوه هاش رو خوب بخونی تراز بالایی میاری

مخصوصا هوش و استعداد معلمی 

10 تا سوال هوش میدن که ضریب 3 داره، 10 تا سوال از 3 فصل اول کتاب آقای قرائتی میدن 20تا سوال از دینی 10 و 11 همون درسهایی که مشخص کردن

صد درصد احتمال قبولی هست کنکور فرهنگیان رو سعی کن خوب بخونی چون کتاباش راحتتره،. مطمئن باش جزوه هاش ...

مرررسی بابت دلگرمی که دادی.

من اینقدر این مدت اهمالکری کردم که نمیدونم چطور زمانمو از دست دادم ...

و از اونجایی ک میدونم کنکور سراری رو خوب نمیدم رو اوردم به فرهنگیان

مرررسی بابت دلگرمی که دادی.من اینقدر این مدت اهمالکری کردم که نمیدونم چطور زمانمو از دست دادم ...و ا ...

اصلا نگران نباش خیلی از اونایی که فرهنگیان قبول شدن هر درسی رو در حد 5 درصد زدن ولی کنکور فرهنگیان رو در حد 50 درصد، سعی کن جزوه تستش رو پیدا کنی تو گوگل سرچ کنی هست تو تلگرام اگه داری فرهنگیان رو سرچ کن کلی کانال برات میاد راهنمایی میکنن

منظورت کنکور فرهنگیانه علامت سوال

برای اینکه دعوت به مصاحبه شی هم دفترچه های سراسری رو باید خوب بدی هم دفترچه ی تخصصی فرهنگیان رو

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

اصلا نگران نباش خیلی از اونایی که فرهنگیان قبول شدن هر درسی رو در حد 5 درصد زدن ولی کنکور فرهنگیان ر ...

جزوشو پیدا کردم

امیدوارم همینطور باشه و کنکور سرارسری تاثیر انچنانی نداشته باشه

برای اینکه دعوت به مصاحبه شی هم دفترچه های سراسری رو باید خوب بدی هم دفترچه ی تخصصی فرهنگیان رو

اگه سراری خوب نباشه ولی فرهنگیان عالی

دعوت به مصاحبه نمیشم علامت سوال