2777
2789
عنوان

برنج به روش رستوران

198 بازدید | 4 پست

سلام برنج رو چه جوری دم میکنید خوشمزه میشه چه دمپختک چه آبکش قد بکشه مثل رستوران خالیشم دلت بخاد بخوری 

مقدار آب روغن نمک اندازه هاشو همیشه چشمی میزنم یا شفته میشه یا زنده 

only God

برنجت تازه باشه... قبلش حتما دوساعت با نمک بخیسونش... برا آبکش اخرایی که میخوای آبکش کنی دو قاشق آبلیمو. بزن سفیدش میکنه و قدمیکشه... اخرسر هم. که میخوای دم بدی آب و روغن یریز من کم پیش میلد برنج سفید درست کنم همیشهیا سبزیجات یا حبوبات داخلشن نهایت یه نصف قاشق چایخوری زرد چوبه نصف کمتر قاشق جایخوری دارچبن میپاشم روش 

من ۳ الی ۴ ساعت میذارم خیس بخوره با آب سرد

نمکش مهمه من ۸ قاشق میریزم تو قابلمه آبش 

اینکه چقد بجوشه مهمه چندتاشو با انگشت شست و اشاره فشار میدی. نباید خیلی نرم یا وسطش دون سفید باشه و اینکه بیشتر از ۲۰ دقیقه نباید بذاری دم بکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دقت کنی تایم ابکشش دستت میاد معمولا دونه های برنج حالت راه راه میشن لحظات آخر دمکش کردن یه لیوان آب یخ بریز باعث شوک میشه و قد می‌کشه بعد آبکش کن من فقط روغن داغ میریزم آب نمی‌زنم مگر اینکه خیلی زنده باشه برنجم