2777
2789
عنوان

کیا همسرشون ریش بلند داره

201 بازدید | 13 پست

سلام جدیدا چند ساله آقایون ریش های بلند میذارن. خیلی هم قشنگه. همسر منم خوشش اومد و ۳ ساله میخواد ريشش و بلند کنه.ولی اصلا جالب نمیشه.‌تا یکم بلند میشه از همه جای صورتش سیخ سیخ و کج و کوله میشه. آیا به ریش چیز خاصی میزنن اونجور مرتب بلند میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مدام بره ارایشگاه

فک کنم روغن اینام داره ک بزنه بهش

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وقتی بد  رشد میکنه مگ مجبوره بزاره 😑

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

باید مدام بره ارایشگاهفک کنم روغن اینام داره ک بزنه بهش

آرویشگاه میره فقط میگه ریشم و میخوام بلند کنم یکم مرتب کنید. آخه آرایشگرها هم‌تا حالا بهش نگفتن خوب اینکار و کن یا ریش شما مناسب بلند کردن نیست

سلام خوبین؟ اقا شوهر منم بعد از کلی تحقیق و پرسوجو از آرایشگرها و کسایی که ریش بلند دارن، فهمید که ریش مرتب شدن می‌خواد، نه فقط بلند شدن! این چندتا چیز هم  خیلی کمکش کرد:

روغن ریش: وقتی ریش بلند می‌شه، خشک و وز می‌شه. از وقتی همسرم شروع کرد به استفاده از روغن آرگان یا جوجوبا، موهای ریشش نرم‌تر شد و دیگه اون حالت سیخ سیخیو نداشت.

بالم یا کرم ریش: یه جور نرم‌کننده و حالت‌دهنده‌ست که کمک می‌کنه ریش خوش‌فرم‌تر بشه و یه مدل ثابت بگیره.

شونه چوبی مخصوص ریش: اوایل ریشش خیلی درهم و برهم به نظر می‌رسید، ولی وقتی شروع کرد به شونه کردن با برس مخصوص، موهاش صاف‌تر شد و فرم بهتری گرفت.

شامپوی مخصوص ریش: نباید ریش رو با شامپوی معمولی بشوره، چون باعث خشکی و شکنندگی موها می‌شه. شامپوهای مخصوص ریش هم پوست زیر ریش رو مرطوب نگه می‌دارن، هم از خارش و وز شدن جلوگیری می‌کنن.

هر چند وقت یک‌بار اصلاح کنه: برعکس چیزی که فکر می‌کردیم، ریش بلندم نیاز به اصلاح داره. هر چند وقت یه بار باید فرم کلیش رو مرتب کنه تا خوش‌حالت بمونه.

خلاصه که الان چندوقته من روتین پوستی دارم اون روتین ریشی و بیچارمون کرده😂