2777
2789
عنوان

دختر برای ولن باید کادو بخره

270 بازدید | 36 پست

فردا عصر  قراره ببینمش برام کلی گل خریده بیاره 

من پول خیلی ندارم میخاستم براش کیک درست کنم ببرم اما تو خونه ضایعست 

بعد خاستم یه باکس شکلات بخرم اونم گفتم شاید زشته 

نمی‌دونم چکار کنم دست خالی هم زشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خالی زشته 

کیکه که گفتی خوبه 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

یه شاخه گل رز بخر 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

آخی بمیرم عزیزم باید از خیلی وقت پیش پولاتو جمع میکردی واسش  همون یه باکس شکلات بگیر یا اینکه بگو برات کادوتو اینترنتی سفارش دادم نرسیده دستم تا اون موقع پولاتو جمع کن یه چیزی بخر ولی به نظرم حتی یه دستبند خیلی ساده با یه جعبه ساده هم ارزون میشه هم خیلی با ارزشه خیتم نیس تازه بگیر براش