skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2276 عنوان واکسن های یک سالگیش یه سال و نیمی بچم رو نزدم 742 بازدید | 18 پست اینقد از اثرات بد واکسن ام ام آر شنیدم که ترسیدم ولی الان که سرخک دوباره اومده روی کار استرس دارم کسی میدونه الان ببرم واکسن یکسالگی رو میزنن اول یا یه سال و نیم؟؟ ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎 1403/11/27 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دماغ_عملیه_سایت عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 4051 بری به عنوان مادرِ بی فکر ولت نمیکنن انقد سرزنشت میکننواکسن چیز خیلی مهمیه چجوری این ریسکو کردی آخه؟واقعاکه خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55935 یک سری افراد نادان دارن جامعه رو به کجا پیش میبرن متاسفانه که با دروغهاشون باعث گسترش و برگشت بیماری ها میشن مهاجمهای افغانی که مزید بر علت شدن مادرهایی مثل هم نمیدونم چرا گوش میدین یعنی براتون مهم نیست دور از جون بچه تون آسيب ببینه؟ هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17367 هممسایه دوستم هم از ترس اوتیسم و این عوارض نزد. الان از ترس اینکه بچه ش از سرخک نابینا نشه داره یکته میکنه. دیگه وقتشم گذشته.واقعا نمیترسین بچه فلج یا نابینا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ ماها که زدیم چی شدیم مگه؟؟؟ یه مشت احمق یه چرتی میگن شما هم باور میکنین
غمگینی عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 5957 حتما ببر بزن به حرفای بی اساس توجه نکن چرا باید نزنی بچه های قدیم به خاطر نبود واکسن دور از جون میمردن مگه دولت بیکاره این همه هزینه کنه فقط به خاطر سلامت جامعه هست امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17367 یک سری افراد نادان دارن جامعه رو به کجا پیش میبرن متاسفانه که با دروغهاشون باعث گسترش و برگشت بیماری ... بدبختی اینه که به خاطر حماقت این قشر دوباره مریضی هایی که تموم شده بود داره میاد و ماها هم تو آتش حماقت اینا میسوزیم
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55935 بدبختی اینه که به خاطر حماقت این قشر دوباره مریضی هایی که تموم شده بود داره میاد و ماها هم تو آتش حم ... سرخک اومده فلج اطفال و حتی آبله مرغان هم به واسطه اومدن مهاجم ها جهش پیدا کرده بعد آدم خودش بیاد برای بچه اش هم نزنه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2276 هممسایه دوستم هم از ترس اوتیسم و این عوارض نزد. الان از ترس اینکه بچه ش از سرخک نابینا نشه داره یکته ... مگه سرخک گرفته؟خب الان ببره بزنه؟یعنی چی دیر شده؟؟ ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎
skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2276 هممسایه دوستم هم از ترس اوتیسم و این عوارض نزد. الان از ترس اینکه بچه ش از سرخک نابینا نشه داره یکته ... عزمزمه همه رو زدم فق، ام ام آر که سرخک وسرخچه و اوریون هست به خاطر اثرات بدش نزدم ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17367 مگه سرخک گرفته؟خب الان ببره بزنه؟یعنی چی دیر شده؟؟ عزیزم مگه هروقتی بخواد میزنن؟؟؟ واکسن زمان داره. این از ۱ سالگی نزده.الان بچه ش ۵ سالشه. دیگه نمیزنن اون قبلیا رو
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17367 عزمزمه همه رو زدم فق، ام ام آر که سرخک وسرخچه و اوریون هست به خاطر اثرات بدش نزدم خوب همون سرخک الان زیاد شده و باعث نابینایی میشه. خواهشا همین فردا ببر بزنه
skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2276 عزیزم مگه هروقتی بخواد میزنن؟؟؟ واکسن زمان داره. این از ۱ سالگی نزده.الان بچه ش ۵ سالشه. دیگه نمیزنن ... بله میزنن سرخک از ۹ ماه تا ۳۰ سال میزنن ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎