2777
2789

تو مسجد نزدیک ۱۰۰۰ نفر آدم بود تهویه درست و حسابی داشت نه چیزی سه ساعت نشستیم یادم رفته بود ماسک هم نبرده بودیم الان یه ساعته مریض شدم تب کردم احساس میکنم از اون جمع مریضی گرفتم….. بیبی چکمم دیروز مثبت شده بود نمیدونم باردارم یا نه 😭میگم خدایا این بزرگترا چرا باید آدمو وادار به کاری بکنن

چیکار کنم سرماخوردیگ اینا بندازم؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

اولا اصرار اشتباهه.بعدش مگه متاهل نیستی دیگه راحتر میتونی بهونه میاوردی نری

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وادار شدن که اصلا معنی نمیده

مگر دست و پای آدمو ببندن ببرن

ولی کدوم شهرین؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اولا اصرار اشتباهه.بعدش مگه متاهل نیستی دیگه راحتر میتونی بهونه میاوردی نری

هر بهونه ای آوردم قبول نکرد البته هنوز نگفتم باردارم یکم زوده مطمینم نیستم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
شما نمی رفتی و خداحافظی می کردی می رفتی خونه ی خودت چه طور می تونست شما رو به زور ببره؟

با زور بهم گفت بریم همم بهش نگفتم باردارم مطمین نیستم هر بهونه ای آوردم گفت از جمع فرار میکنید

هر بهونه ای آوردم قبول نکرد البته هنوز نگفتم باردارم یکم زوده مطمینم نیستم

ان شالله خیر هستش .بعضی وقتا باید نه گفتن و تکرار کرد واقعا شلوغی خطرناکه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چقد حساسی عزیزم حالا یا نبایذ میفرستی یا رفتی دیگه شل کن وسواس به خرج ندهتب کردنتم احتمالا واسه تغیی ...

چی بگم گلومم درد میکنه

مادرم نمیدونست باردارم 

ان شالله خیر هستش .بعضی وقتا باید نه گفتن و تکرار کرد واقعا شلوغی خطرناکه

چندین بار گفتم بهش که نمیرم کار دارم میدونست کار ندارم البته 

اصلا برنامه ی خاصی هم نبود فقط ۱۰۰۰ نفر جمع شده بودن حال آدم بد میشد

خونه مگه چشه مردم همش میخوان هجورم ببرن بیرون

چندین بار گفتم بهش که نمیرم کار دارم میدونست کار ندارم البته اصلا برنامه ی خاصی هم نبود فقط ۱۰۰۰ نفر ...

والا هرچی باشه ادم میتونه خونه ام تکلیفشو انجام بده .همبن کارارو میکنن و رعایت نکردن که ویروس و بیماری نمیخواد ریشه کن شه