من روز سیزده آیو ای هم است امروز منفی بود امیدی هست؟😑
❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انشالله بحق این ماه مبارک وبحق این سحر در نزدیکترین وقت ممکن خدا دامنت سبزکنه عزیزم توکلت ب خداباشه ...
خیلیییی ممنون از دعای قشنگت🌹🌹🌹🌹
انشاالله خواهر شمام صاحب یه نینی ناز بشه به حق این روزهای عزیز آمین
عزیزم چه مشکلی دارن خواهرتون اگه خواستید جواب بدید💐
خیلیارو شنیدم اسپرشون صفر بوده با داروهای سنتی بهتر شدن مثل خرنوب. ژل رویال. سیاه دانه و عسل انشاالله خدا مشکلشون حل کنه 🤲