2777
2789
عنوان

اگه می‌ترسی نیا توپسرم یکیو میبینه سکته کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 ای هیسبابا عاشقققققق اون کشمشیاتم بخدا 😋😋😋😋

دورت بگردم، بفرماااا، امشب پختم🥹💜💜💜

میخواستم اذیتت کنم که خداروشکر تونستم،خودافیض😄🩵

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
دورت بگردم، بفرماااا، امشب پختم🥹💜💜💜میخواستم اذیتت کنم که خداروشکر تونستم،خودافیض😄🩵

ای توروحتتتتت واااای عاشقشممممم بخدااااا 

خدافظی نکننن باهات کار دارم🤺🤺🤺میخوام بکشمتتت🤣🤣🤣وای جدا خیلی قنادی انصافا نوش جونتون حداقل جای منم خالی کن بی انصاف

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

[QUOTE=372243485]ای توروحتتتتت واااای عاشقشممممم بخدااااا  خدافظی نکننن باهات کار دارم🤺🤺🤺میخوام بکشمتتت🤣🤣

خواهرشاید کنارمون صندلی پرهههه، کجا بشونمت بغلممم، وااااا.. 

عژیژممممم،نئونئوووو 😅

بی‌شوخی،قربون مهربونیت،جات سبز،میدونم دوری(ان‌شاءالله که دوری😁) وگرنه واست میفرستادم بی‌تعارف.. 

عزیزمی مرسی برا محبتت💜🧡💜

[QUOTE=372243485]ای توروحتتتتت واااای عاشقشممممم بخدااااا خدافظی نکننن باهات کار دارم🤺🤺🤺میخوام ب ...

فداااااتم عزیزممم مهربونم کاش نزدیک بودممم حیف واقعا بخدا مبخریدم ازت😍 باورکن گفتم برام کشمشی بخرن🤣🤣🤣🤣منو مجبور کردی کشمشی بخرم🤣

[QUOTE=372264705]فداااااتم عزیزممم مهربونم کاش نزدیک بودممم حیف واقعا بخدا مبخریدم ازت😍 باورکن گفتم برام کشمشی بخرن

نشی کهههه.. قربونت،نوش جانت گل💜

بخدا هروقت شیرینی میپزم یازنگ میزنن یااستوری ریپ میزنن یاخودم میزنگم میان میبرن(احسان میکنم).. 

شرمنده بخدا، حلال کن جانم💔

[QUOTE=372264705]فداااااتم عزیزممم مهربونم کاش نزدیک بودممم حیف واقعا بخدا مبخریدم ازت😍 باورکن گفتم ...

ن بابا عزیزم این چ حرفیه گلم من عاشق کاراتم بخدا الان دارم کاراتو نشون مامانم میدادم ی روز دستور کشمشی رو گرفتم ازت ولی گمش کردم داری بهم بدی جیگر؟😍🥰😋

ن بابا عزیزم این چ حرفیه گلم من عاشق کاراتم بخدا الان دارم کاراتو نشون مامانم میدادم ی روز دستور کشم ...

عزیزدلی،لطف داری،،آره هست ولی پاکیدم،، فردا قراره کیک خامه‌ای بزنم،، دفترمو درآرم فردا حتماً برات عکس میگیرم و میفرستم،، گاهی تاپیکم هنگ میکنه نمیذاره پست بذارم، ولی تو یه پست بذار که یادم نره و برات بفرستم جونم.. زنده باشی و سبز🩵💙🩵

عزیزدلی،لطف داری،،آره هست ولی پاکیدم،، فردا قراره کیک خامه‌ای بزنم،، دفترمو درآرم فردا حتماً برات عک ...

واااای به به ایولللللل ینی بگردم‌من این سلیقه رو حوصله رو ماشالا بهت قربونت برم افرین ک انقد زرنگ و باحوصله هستی چشم توی تاپیک خودت پیام میزارم برات عجیجممم مرسی مهربونم 🥰😍🤩😘🥰😘🤩سپاسگذاررررم

واااای به به ایولللللل ینی بگردم‌من این سلیقه رو حوصله رو ماشالا بهت قربونت برم افرین ک انقد زرنگ و ...

زنده باشی لطف داری،، باشه جونم، عزیزمی گل💛🌱💛