2777
2789

شونزدهم همبن ماه بود ک قرص برای عفونت میخوردم عفونت ادرار....قرصی ک داده بود حالت تهوع زیاد بهم دست میداد جوری که بهم فشار اومد زور‌زدم لکه روشن خونی دیدم به لکه بینی افتادم 🥲صبحش رفتم دکتر شیاف پروژسترون و دوفامد داد تا الان دارم مصرف میکنم و در حال استراحتم 

و لک‌ قهوه ای روشن خبلی کم میبینم ولی به هرحال لک میبینم  سونوگرافی رفتم گفتن جفت جلو هست 

شما همچین شرایطی داشتین ؟؟؟چ نکاتی رعایت مبکردین 

دوس دارم این شرایط تموم بشه

وای من یهویی یه عاااالمه خون قهوه ای ازم میریخت نه یه بار نه دوبار خون سیاه میومد .. هماتومم داشتم 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماهی؟دقیقا منم لک قهوه ای دیدم بااینکه تو سونو آنومالی جفتم خوب بود ولی ۲۲هفته بخاطر لک رفتم گفت کمی اومده جلو،منم فک کنم بخاطر ویارم که بالا میاوردم فشار اومده ،وگرنه استراحت مطلقم از اول بارداری ،نمیدونم باید چیکارکنم کلافه شدم از استراحتم دیگه خسته شدم

..........

خودتو نگران نکن واقعا کسی نبود ب من بگه نترس عزیزم اینا چیزی نیست 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

استراحت کن 

من خودم چیزای ترش می خوردم کمرم درد می گرفت

بعد اینکه حمام در حد ۵ دقیقه با آب ولرم من مامانم صندلی میذاشت تو حموم موهامم پسرونه کوتاه کرده بودم میرفتم فقط خودمو می شستم بعد اون میرفت حموم رو تمیز می کرد خدا خیرش بده 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

منم چند سال پیش همینطوری شدم سر بارداری ۱۷ روز شیاف ایرانی مصرف کردم دکتر گفت خارجی رو بگیر یه روزه خوب شدم نمیدونم الان هست یا نه تو بازار.انشالله که چیزی نیست استراحت رو بیشتر کن

زن داداش من هماتوم داشت شیاف مصرف میکرد بعدش آمپول آنوکسا الانم هشت ماهش خداراشکر

اره من هماتوم ندارم ولی لکه روشن کمی میبینم مییترسم دکتر گفت استراحت کنی جفت مبره بالا جنین هم بزرگ بشه

چن ماهی؟دقیقا منم لک قهوه ای دیدم بااینکه تو سونو آنومالی جفتم خوب بود ولی ۲۲هفته بخاطر لک رفتم گفت ...

من ده هفتم بخدا منم کلافه شدم انقدر استراحت کردم دبگ انشالله تو چهارماهگی برم احتمال سقط نیس الان استراحتم همچنات