2777
2789

لبه های کلیتوریسم اگه مثل تاج خروس کنگره ای بشه دلیلش چیه کسی تا بحال اینجوری شده میترسم زگیل باشه بعد یه دکتره تو گوگل گفته گلبول سفید باعث میشه همچین چیزی ولی بازم میترسم مورد مشابه بوده؟

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما کامل خوب شدیدداشتم تاپیکت رو می‌خوندم تست دادی یا کلپو دادی مجدد بعد از اون مدت ممنون میشم ...

پاپ اسمیر اچ پی وی دادم بله فعلا خداروشکر مشکلی ندارم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
پاپ اسمیر اچ پی وی دادم بله فعلا خداروشکر مشکلی ندارم

نوع چند داشتی

واکسن زده بودی

من واکسن زدم دو دوز

نامزدمم زده واکسن اونه نوع شش بی‌خطر زده بود که لیزر کرد

الان دوباره برگشته چند تا ریز 

سوالم اینه من ممکنه پر خطر بگیرم یا نه

فقط رابطش یا خودمه  

و دوتامون واکسن زدیم

نوع چند داشتیواکسن زده بودیمن واکسن زدم دو دوزنامزدمم زده واکسن اونه نوع شش بی‌خطر زده بود که لیزر ک ...

من دوباری ک تست دادم با اینکه زائده داشتم ولی تستم‌منفی بود کلا_بله شما هم از ایشون‌میگیرید همون نوعی که دارن و فراموش نکنید که شما فقط اون دوتا دوز خطرناک رو نمیگیرید وهرنوعی ک نامزدتون داره شما هم درگیرش میشید نوع های خطرناکم ۲تا نیستنا فقط ۴تا۶نوع هستن

من دوباری ک تست دادم با اینکه زائده داشتم ولی تستم‌منفی بود کلا_بله شما هم از ایشون‌میگیرید همون نوع ...

عزیزم نامزد من 6داشت من تست دادم 53داشتم

الان باز زایده زده

توی واکسنم نوع 6بوده و 11و 16و 18

4گانه زدم 

عزیزم نامزد من 6داشت من تست دادم 53داشتمالان باز زایده زدهتوی واکسنم نوع 6بوده و 11و 16و 184گانه زدم

همراه با اون‌نوع پرخطر نو کم خطر ۵۳ رو هم داشته منتها سیستم ایمنی قوی داشتی و فقط کم خطر درگیرت کرده مراقبت کن و سیستم ایمنیت رو تقویت کن زائده ها رو آر اف یا لیزر کن