لبه های کلیتوریسم اگه مثل تاج خروس کنگره ای بشه دلیلش چیه کسی تا بحال اینجوری شده میترسم زگیل باشه بعد یه دکتره تو گوگل گفته گلبول سفید باعث میشه همچین چیزی ولی بازم میترسم مورد مشابه بوده؟
کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نوع چند داشتیواکسن زده بودیمن واکسن زدم دو دوزنامزدمم زده واکسن اونه نوع شش بیخطر زده بود که لیزر ک ...
من دوباری ک تست دادم با اینکه زائده داشتم ولی تستممنفی بود کلا_بله شما هم از ایشونمیگیرید همون نوعی که دارن و فراموش نکنید که شما فقط اون دوتا دوز خطرناک رو نمیگیرید وهرنوعی ک نامزدتون داره شما هم درگیرش میشید نوع های خطرناکم ۲تا نیستنا فقط ۴تا۶نوع هستن
کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓 هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
عزیزم نامزد من 6داشت من تست دادم 53داشتمالان باز زایده زدهتوی واکسنم نوع 6بوده و 11و 16و 184گانه زدم
همراه با اوننوع پرخطر نو کم خطر ۵۳ رو هم داشته منتها سیستم ایمنی قوی داشتی و فقط کم خطر درگیرت کرده مراقبت کن و سیستم ایمنیت رو تقویت کن زائده ها رو آر اف یا لیزر کن