2777
2789
عنوان

لباس نپوشیدن کودک دوساله

372 بازدید | 15 پست

دخترم دوسال وسه ماهشه جدیدن اصلن لباس نمیپوشه توخونه با یه زیرپوش میگرده یا هی لخت میشه لباس عوض میکنه جاییم میریم همش گریه میکنه لباساشو درمیاره نمیدونم چی کنم یشدتم لجبازه دعواش کردم بهش تذکر دادم با زبون خوش گفتم اصلن بهم گوش نمیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید گرمشه دلتنگی داره..پسر من ۷ سالشه...الان هواسرده بخاریا روشنه،همش میگه گرمه...لباس نمیپوشه فقط ...

نمیدونم والا اخه زیادم لباس گرم تنش نمیکنم طبع بدنش گرمه کلن زوده گرمش میشه

نمیدونم والا اخه زیادم لباس گرم تنش نمیکنم طبع بدنش گرمه کلن زوده گرمش میشه

پسر من توخونه فقط شلوارک میپوشه.... زیرپوش ،یا ی آستین کوتاهمدبیشتر وقتا نمیپوشه.....وقتی میخابه فقط پتو ژله ایشو بغل میکنه روش پهن نمیکنه....درطول شب که احساس میکنم هوا سرده..پتو رو میکشم روش هنوز یک قدم دور نشدم ،پتو رو تو خوابم میزاره کنار....دختر شما هم دلتنگی داره 

پسر من توخونه فقط شلوارک میپوشه.... زیرپوش ،یا ی آستین کوتاهمدبیشتر وقتا نمیپوشه.....وقتی میخابه فقط ...

مادرمم میگه اینجوره شبا اصلن پتو نمیندازه ‌روخودش پتو میندازیم بیدار میشه من توخونه مشکل ندارم چیزی نپوشه از این بدم میاد توجایی لباس دربیاره

مادرمم میگه اینجوره شبا اصلن پتو نمیندازه ‌روخودش پتو میندازیم بیدار میشه من توخونه مشکل ندارم چیزی ...

مثلا بش بگی لباستو در بیاری نمیریم مهمونی

یا اگ خواست در بیاره بگی الان میریم خونه

اینجوری امتحان کردی؟

مادرمم میگه اینجوره شبا اصلن پتو نمیندازه ‌روخودش پتو میندازیم بیدار میشه من توخونه مشکل ندارم چیزی ...

حالا برعکس پسرمو اگه بکشی‌،جایی به غیر از خونه لباساشو در نمیاره

میره باشگاه،رزمی کار میکنه..میگم لباسای باشگاهو تو ساکت میزارم برو تو رختکن عوض کن قبول نمیکنه.....اول لباس رزمیاشو میپوشه،بعد شلوار بیرونشو بعدکاپشن میپوشه....