2777
2789

تروخدا سرزنشم نکنید بعد چند مدت ک کنار اومده بودم امشب از دلتنگیش دارم خفه میشم نمیدونم  چرا اینطوری شدم

تروخدا یکی نگاه کنه

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این کار خودتو بیشتر اذیت نکن ذهنت رو ازش منحرف کن موزیک گوش بده فیلم ببین یه چیزی درست کن آشپزی کن 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

چند وقت باهم بودین عزیزم؟! در طول رابطه رفتارش باهات چطور بود ناراحتیت براش مهم بود؟

داشت میرفت تو دوسال

اولاش خوب بود همیشه پیگیرم بود نبودم نگرانم میشد میگفت دوست دارم و اینا منم باور کردم اعتماد کردم بهش وابستش شدم گذاشتم به خواسته هاش برسه منه احمققققق بعد از این رو به اون رو شد جواب تماسامو نمیداد همش کوچیکم میکرد تحقیرم میکرد چون میدونست نمیتونم از پیشش برم خیالش راحت بود

تا اینکه چند ماه پیش رک بهم گفت گمشو برو نمیخوامت دیگ

...

داشت میرفت تو دوسالاولاش خوب بود همیشه پیگیرم بود نبودم نگرانم میشد میگفت دوست دارم و اینا منم باور ...

ببین‌ عزیزم ی سوال دارم‌من حس میکنم چون تو تجربه های خاصتو با اون داشتی حس میکنی هیچکس برات اون نمیشه و هیچکس بهتر از اون سراغت نمیاد برای همین اعتماد بنفستو از دست دادی و میخای هرجور شده‌نگهش داری حتی اگر رفته برش گردونی درسته؟

ببین‌ عزیزم ی سوال دارم‌من حس میکنم چون تو تجربه های خاصتو با اون داشتی حس میکنی هیچکس برات اون نمیش ...

راستشو بخوای فک کنم اینطور باشه

چون اولین دوستپسرم بود همه اوولین بار هامو با اون تجربه کردم

توی خانواده ای هم هستم ک به زور یکی باهام صحبت میکنه از کنارم رد نمیشن خاهرام یا نمیذارن دستم بشون بخوره میگن تو نجسی کثیفی وسیله هاشون به من بخوره میندازن دور باورت میشه

اون یهو اومد تو زندگیم حتی اینکه باهام حرف میزد فک میکردم بهم داره چ لطف بزرگ میکنه 

...

راستشو بخوای فک کنم اینطور باشهچون اولین دوستپسرم بود همه اوولین بار هامو با اون تجربه کردمتوی خانوا ...

ببین عزیزم من بعضی از شرایط تورو خواهرم داشت و واقعا یکسال تمام زجر کشید چون اولین دوست پسرش بود و واقعا سنش کم بود و هر روز عکس‌و فیلم های اونو نگا میکرد روزی ده بار عکسشو‌نگا میکرد میرفت تو اتاقش فقط گریه میکرد میرفتیم سفر کلا به یاد اون بود تشنه این بود از دور ببینتش