2777
2789

حالم خوب نیست همش گریه میکنم من دانشگاه رو بدون اون پسر نمیخوام ای کاش رشته هامون مشترک بودش یا ترم هامون یکی بود هردومون مهندسی هستیم منتهی متفاوته ترم قبل باهاش یک درس پایه داشتم ولی این ترم هیچ غلطی نتونستم بکنم تا باهاش همکلاسی شم دارم دق میکنم خدا رو به تک به تک پیامبراش قسم دادم یک معجزه ای شه و باهاش همکلاسی شم ولی واقعا بعید میدونم که بشه اصلا دل دماغ دانشگاه رو ندارم میدونم فردا برم دانشگاه باید همش گریه زاری کنم هیچ جوره با این قضیه نمیتونم کنار بیام میدونم باز باید حسابی خودمو بخاطر این قضیه اذیت کنم حالم خوب نیستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر داری نابود میشیاچرا به یه پسر که حتی محلت هم نمیده اینقد دل بستی

نمیدونم خواهر مثل اتیشی هست که تو وجودم افتاده بخدا فکر اینکه برم دانشگاه و دیوونه بازی هایی که دوباره سرش درمیارمم و میدونم قراره خودمو دوباره رسوااا کنم بین همهه دارم میمیرم بخدا قسم

پیجشو دارم عزیزم خیلی پی ویه میترسم قبول نکنه خیلی خیلی میترسم

ببین عزیزم دلتو بزن به دریایجور غیر مستقیم نمیتونی سوالی چیزی ازش بپرسی که بشناستت بلکه سر حرف باهات باز کنه ولی به هیج وجه حرکت اولو تو نزن چون پسرا اگه اول بهشون ابراز علاقه کنی بدتر از ادم فراری میشن

خدایا خودت برای همه بساز❤❤❤

ببین عزیزم دلتو بزن به دریایجور غیر مستقیم نمیتونی سوالی چیزی ازش بپرسی که بشناستت بلکه سر حرف باهات ...

خواهر نمیبینمش بدبختی اینه تو دانشکده به اون بزرگی بین اون همه دانشجو نمیبینمش دلم خون خونههه همه ی درا رو خدا به روم بسته

خواهر نمیبینمش بدبختی اینه تو دانشکده به اون بزرگی بین اون همه دانشجو نمیبینمش دلم خون خونههه همه ی ...

عشق دانشگاهی خیلی سخته خیلی زیاد منو شوهرم دانشگاه عاشق هم شدیم نمیداشتن بهم برسیم الانتو دیدم یاد خودم افتادم البته الان دوتا بچه داریم

خدایا خودت برای همه بساز❤❤❤