2777
2789

قضیه اینه که مادربنده تقریباهروز زنگ میزنه بامن درددل میکنه وازچیزایی که اذیت میشه توی طول روز وحرسی که میخوره ازدست بقیه مخصوصا زنداداشام و.....واسه من تعریف میکنه واونا روبه من منتقل میکنع.امکان نداره منم عصبی نشم ودچار سردرد نشم.ازاین کارش عصبانی میشم تقریبا ولی ازطرفی عذاب وجدان میگیرم میگم جز من کسی رو نداره که درد دل کنه هرچقدر هم میخام توجیهش کنم موفق نمیشم و بهم برچسب میزنه واقعا خیلی دارم این وسط له میشم ولی نمیتونم بیخیال ناراحتی وغصه خوردناش شم

شماجای من باشید چکارمیکنید.خواهش میکنم راهنمایی کنید واقعا کم اوردم .تازه هم زایمان کردم حالم همینجوریشم خوب نبس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس تنها نیستم 

واقعا من مامان بشم اینکارو با بچم نمیکنم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

به داداشات بگو کمتر خانوم هاشونو بیارن خونه مامانتاز مامانت هم بخواه نره خونشون 

به داداشات بگو راجب کارهای خانوماشون چیزی به مادرت نگن 

شاید اینجوری یکم بهتر بشه

ولی در کل مامانتون دوست داره باشما درد و دل کنه 

واگرنه مادر من خیلی کم پیش میاد با من درد و دل کنه 

میریزه تو خودش

خودتو دوس داشته باش❤️
شمام حرفاشو گوش بده بعدم بگو مامانم حرص نخور بی خیال... یه جاهایی ام بگو حق داری ولی چکار میشه کرد ا ...

انرژی منفی ک منتقل میکنه چی 

میدونی مامان من روزی چندصدهزاربار خاطرات منفیشو برای ما میگ

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بشین حضوری باهاش حرف بزن بگو رها کن بیخیال باش

غیبت کردن جز شستن گناه و اعصاب خردی هیچی برای ما نداره ببرش بیرون گردش باشگاه خرید سرگرم بشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

منم تک دخترم فقط یه برادر دارم مامانم هرچی بشه به من میگه کسی اذیت کنه ناراحتش کنه فامیل دوست آشنا خانواده...منم خیلی غصه میخورم طبیعتا

اوایل دوست نداشتم بگه اما حالا خودم یه سری مسائل برام پیش اومده درکش میکنم و میفهمم اگه به من بگه آروم میشه و سعی میکنم گوش بدم راضیم من ناراحت بشم اما اون نه

بهش بگو مادر جان حرص الکی نخور پیر میشی میدونم حق باتوعه اما توجه نکن بهشون و اروم باش

هروز میگم سالهاست میگم ولی چ فایده ازهمه خواهرش کوچیکتره ولی ازهمشون پیرتر میزنه

انرژی منفی ک منتقل میکنه چی میدونی مامان من روزی چندصدهزاربار خاطرات منفیشو برای ما میگ

خب همه مامانا همینن... چکارکنن دخترو محرم اسرار میدونن.. مامان منم همینه ولی من باهمون جملاتی که گفتم ارومش میکنم دیگه چکار کنم بگم زنگ نزن من خودم منبع درد و بدبختی ام

با نی نی سایت آشناش کن 

من قبلا هر چی میشد و واسه مادرمو خواهرم میگفتم دست خودم نبود به تایید و دلداریشون نیاز داشتم ولی کم کم حس کردم خوب نیس آدم همه چیشو بگه و عواقب خوبی نداره و از وقتی با اینجا آشنا شدم خیلی خودمو خالی میکنم و میفهمم که تنها نیستم و خیلیا مشکل منو دارن