2777
2789
عنوان

کتاب هایی که برای شروع کتابخوانی مناسب نیستن🤍🍀📚

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 31 پست
فراسوی نیک و بد و زوال بشری یکم زیادی نیست😂 بچه کپ میکنهعاشق زوال بشریم🤧 زبان اصلیشو خوندم حفظم خط ...

اخه نمیدونم تازه شروع کردن به کتاب خوندن یا نه 

اونایی که دوستشون داشتم معرفی کردم 

منم زبان اصلی خوندم 

عالی بود😍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب های خوب هم معرفی کنید 😊 طوری باشه که دلم بخواد سریع بفهمم چی میشه بعضی کتابها ادم دلش نمیاد بخونتش با اینکه خوبن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اگه براتون مقدوره♥میشه یکی دوتا کتاب معرفی کنید که نتونم زمین بزارمش؟رمان٫داستانی یا روانشناسی باشن

تکه های از یک کل منسجم خودشناسی هست

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

مرگ قسطی کتاب سنگینی برا اونایی که تازه کارن من از نماوا اشتراک داشتم یمدت کناب دن ارام رو میخوندم درواقع گوش میدادم صوتی بود تو مایه های جنگ و صلحه برام جذابیت خیلی زیادی داشت 

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

اگر شبی از شبهای زمستان مسافری...

خودم هم هنوز نتونستم تمومش کنم

جنگ و صلح هم احتمالا اولاش حوصله سر بر باشه برای خواننده غیرحرفه‌ای 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
مرگ قسطی کتاب سنگینی برا اونایی که تازه کارن من از نماوا اشتراک داشتم یمدت کناب دن ارام رو میخوندم د ...

بله عزیزم تو توضیحات تاپیک هم نوشتم ، کتاب هایی رو معرفی کردم که برای شروع مناسب نیستن 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

بله عزیزم تو توضیحات تاپیک هم نوشتم ، کتاب هایی رو معرفی کردم که برای شروع مناسب نیستن

بله منم نظر شمارو تصدیق کردم من کتابای اروین د یالومم خیلی دوست دارم اولین بار با کتاب نیچه گریستش شروع کردم برام جذاب بود فک کنم میتونه شروع خوبی برا علاقه مندان بخش روانشناسی باشه

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
بله منم نظر شمارو تصدیق کردم من کتابای اروین د یالومم خیلی دوست دارم اولین بار با کتاب نیچه گریستش ش ...

من اشتباه برداشت کردم عزیزم🤍

بله خیلی کتاب خوبیه 

یه فیلمم از روش ساختن ، اونم جذاب بود، من دوستش داشتم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼