2777
2789
عنوان

کنکوریا

153 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها نمونه قبولی تو تایم کم میشناسین؟ یا چنلی پیجی میشناسین داشته باشه؟یکم انگیزه نیاز دارم یکم که نه خیلی... ویس کلیپ انگیزشی از اسن استادای تاملند که واسه آدم تلنگر بشه دارید؟🙂🥲

تو یوتیوب پره یه دختره تو سه ماه پرستار شده بود حیف اسمشو نمیدونم

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه جله بهت میگم از این سایت بزن بیرون گوشیتو جمع کن

همین الان شروع کن به خوندن 

تا خود روز کنکور تلاش کن 

قطعا به اندازه تلاشت نتیجه میگیری

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
کجا؟ لینک واسم میفرستی؟:)

متاسفانه لینکشو ندارم نمینجوری یدفعه ای دیدمش اگه بزنی قبولی کنکور در سه ماه تو یوتیوب شاید پیداش کنی عزیزم

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

مشاورم یه حرف خیلی قشنگ زد: گفت تو وقتی یه فیلم انگیزشی میبینی یا دنبال انگیزه میگردی ، اون یکی دو ساعت اول پر از انرژی هستی ولی بعد چند ساعت برمیگردی به حالت قبل ... اصلا انگیزه معنا نداره ... باید هدف مشخص کنی و براش تلاش کنی و خودتو مجبور کنی که انجامش بدی... انگیزه معنایی نداره تا زمانی که مجبوری:)))

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

فقط یه جله بهت میگم از این سایت بزن بیرون گوشیتو جمع کنهمین الان شروع کن به خوندن تا خود روز کنکور ت ...

چجوری اینجا رو تعلیق کنم؟

اگه تعلیق کنم دیگه با این سیمکارت نمیتونم بیام؟

مشاورم یه حرف خیلی قشنگ زد: گفت تو وقتی یه فیلم انگیزشی میبینی یا دنبال انگیزه میگردی ، اون یکی دو س ...

اگه داستان زندگیمو بشنوی میبینی منم مجبورم که موفق بشممم اما الان همش دارم روز شماری میکنم میترسم نشه🥲

چجوری اینجا رو تعلیق کنم؟اگه تعلیق کنم دیگه با این سیمکارت نمیتونم بیام؟

میتونی حسابت رو همینجوری رها کنی چند ماه دیگه دوباره بیای 

ولی اگه میخوای کلا پاک شه میتونی به نینی نینی یار ها پیام بدی تا اوکیش کنن واست 

راجب سیمکارت هم اطلاعی ندارم متاسفانه

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!