خانوما من میرم سرکار (شاغلم )، نپرسید چه شغلی ، حقوقمم خیلی کم هست بحدی که نهایتا بتونم ماهی دوتیکه لباس واسه خودم بخرم ، از طرفی هیچ شغل دیگه ای هم نیست که توش مهارت داشته باشم یا اصلا بزارن برم سر اون کار ،شهر کوچیکه شغل خاصی هم توش نیست امکان جابه جایی هم ندارم ، فشار کاری زیاد ، فشار از سمت مافوق زیاد و خانواده بی درک و محیط زندگی پرتنش ، اینم بگم نرم سرکار ماهانه هیچ پولی دریافت نمیکنم از خانواده ، میخوام واسه استخدامی آموزش پرورش بخونم ،منابع هم خریدم میرم سرکار میام خسته کوفته اصلا یک صفحه نخوندم تا الان ،بخاطر فشار کاری مدت ها هست وقت یه بیرون رفتن درست درمون نداشتم ، فشار کاری ول کن نیست حتی توی خونه هم مجبورم کلی از کارای سرکار رو بیارم خونه انجام بدم اضافه بدون حقوق ، ساعت ها مجبورم اضافه کار کنم بی حقوق و ... شما بگید چجوری برنامه ریزی کنم بخونم واسه استخدامی ؟ بااین شرایط که گفتم بنظرتون کار رو بزارم کنار یا ادامه بدم؟ الان فردا میخوام برم سرکار ، از الان حالم بده میگرنم گرفته چون کل هفته قبل فشار کاری روم بوده ،محتاج چندساعت خواب راحت هستم در طول روز ، خانوادمم مدام گیر میدن به خواب و بیداری و زندگی و همچیییبم اه