2777
2789
عنوان

خیانتی که کسی جز خودم ازش خبر نداره

143 بازدید | 16 پست

سلام 

من پسرم و ۱۸ سالمه 

ما یک خانواده ی ۶ نفره هستيم و ۴ تا خواهر و برادریم ۲تا خواهر یک برادر دارم یک خواهرم حدود ۲۰ سالشه و داداشم و خواهر دیگم حدود ۱۲ سال سن دارند

چند روز پیش بود که فهمیدم بابام رفته زن دوم گرفته و عقد دائم کرده و حتا عکس و فیلم عقدشم دارم‌ 

از وقتی فهمیدم دارم دیوونه میشم و میمیرم یادم میاد همون شبی که فهمیدم بابام همچین کاری کرده ساعت ۳ شب از خونه زدم بیرون و فقط داشتم گریه میکردم 

الان نمیدونم چکار کنم به بابام بگم یا نگم 

ازوقتی که فهمیدم بابام همچین کاری کرده از چشمم افتاد 

و الان نمیدونم چکار کنم چون اگه به مامانم نگم بهش خیانت کردم‌ و اگه بگم چون شرایط طلاق نداره اینبار نه نتها به مامانم بلکه به خواهر و برادرم هم ظلم کردم 

الان خودم بشدت داغونم به خصوص از درون 

لطفا ازم نپرسید که چطوری فهمیدی چون از اونجایی که حالم خوب نیست حوصله جواب دادن به اینجور مسائل ندارم

لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات شبا مگه خونه نیست

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بدون اجازه زن اول عقد داعم نمیشه کمتر دروغ بگو

ب نکته ظریفی اشاره کردی

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

اگه واقعیه تاپیکت بنظرم ن ب بابات بگو ک فهمیدی ن ب مادرت چون بابات بفهمه دیگه زیاد ترسش میریزه مامانتم میگی شرایط طلاق نداره بفهمه داغون میشه بی خبری خوش خبریه تواین شرایط.ولی بلاخره گندش درمیاد 

بدون اجازه زن اول عقد داعم نمیشه کمتر دروغ بگو

یا باید اجازه زن اول باشه یا باید دادگاه اجازه بده 

ولی در کل نمیدونم چجوری این کار رو کرده 

اینم بگم که آشنا زیاد داره این ور و اون ور فکر میکنم با کمکت اون ها تونسته

متاسفم ولی چه جور مادرت نمی فهمه ؟بابات به چه بهانه ای به اون زنش می رسه؟

تازه عقد کردن 

و بابام زیاد پیش اوون نمیره

و وقتی هایی که میره به بهانه ی اینکه فردا باید به جای همکارم وایستم چون کار داره یا اینکه تا صبح سر کارم و پنجشنبه یا جمعه ها به بهانه ی اینکه میخوام برم پیش بابام