2777
2789
عنوان

عنوان های توهین آمیز قومیتی

59 بازدید | 5 پست

شمایی که میان تاپیک میزنین تورکا فلانن  تبریزی ها بهمانن ؟؟؟؟؟؟ 

واقعا قصد و غرض شما چیه؟ تا حالا یه تورک دیدین بیاد تاپیک بزنه بگه فارسی زبان الن تهرانی ها بلن؟ 

خجالت بکشیم واقعا سرتون به زندگی خودتون باشه انکار همه چیز مملکت حل شده هیچ دغدغه ای ندارن این سده دغدغه شون شما برو به جنگ مادر شوهر خواهر شوهرت برس

به خدا اونقدر تبعیضانه صحبت می‌کنه بعضی ها پست هاشون بوی تعفن میده

جهان دهم هم برای ما با آدم هایکه چنین ذهنیتی دارن زیاده 

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

کاش واقعا کسی همچین بحثایی نکنه 

جنگ خواهرشوهر مادرشوهر🤣

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

کاش واقعا کسی همچین بحثایی نکنه جنگ خواهرشوهر مادرشوهر🤣

والله آخه چی بگم فقط یدونه مادر شوهر رو نمیتونن کنترل کنن بعد میان برای قومیت به این بزرگی تاپیک میزنن اظهار نظر میکنن

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله آخه چی بگم فقط یدونه مادر شوهر رو نمیتونن کنترل کنن بعد میان برای قومیت به این بزرگی تاپیک میز ...

بقران همین جریان مادرشوهر هم دیگه شورشو دراوردن. اخه بگو چتونه. فامیلا شوهر بیان خونه خانم بدش میاد اما فامیلا خودش برن خوشحاله‌. همیشه متنفرن. مگه میشه مادر خونه پسرش نیاد پس دیگه کجابره

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بقران همین جریان مادرشوهر هم دیگه شورشو دراوردن. اخه بگو چتونه. فامیلا شوهر بیان خونه خانم بدش میاد ...

دقیقا

و اینکه از هر حرف و حرکت طرف یه ماجرایی میسازن بیا و ببین

دقیقاو اینکه از هر حرف و حرکت طرف یه ماجرایی میسازن بیا و ببین

تو اون تاپیک خانمه میگه خودمو مادرشوهرم تو یه ساختمونیم رفتن ده روز سفر . به ما میگن بیان وسایل خونه رو بپایین. خانم بدش اومده میگه به شوهرم گفتم نرو منم توخونه طلادارم . انگار مدام میخواد اونجابمونه. بابا بگو تو تو طبقه دوم یا سومی اخه مشکلت چیه.شبا اونجابمون روزاخونه خودت یابرعکس. بیچاره نگفت مدام نگهبانی بده حالا.چقدر مزخرفن انگارمنتظر جنگن

تو اون تاپیک خانمه میگه خودمو مادرشوهرم تو یه ساختمونیم رفتن ده روز سفر . به ما میگن بیان وسایل خونه ...

آره منم دیدم اونو 😅