2777
2789

خانوما من میرم سرکار (شاغلم )، نپرسید چه شغلی ، حقوقمم خیلی کم هست بحدی که نهایتا بتونم ماهی دوتیکه لباس واسه خودم بخرم ، از طرفی هیچ شغل دیگه ای هم نیست که توش مهارت داشته باشم یا اصلا بزارن برم سر اون کار ،شهر کوچیکه شغل خاصی هم توش نیست امکان جابه جایی هم ندارم ، فشار کاری زیاد ، فشار از سمت مافوق زیاد و خانواده بی درک و محیط زندگی پرتنش ، اینم بگم نرم سرکار ماهانه هیچ پولی دریافت نمیکنم از خانواده ، می‌خوام واسه استخدامی آموزش پرورش بخونم ،منابع هم خریدم میرم سرکار میام خسته کوفته اصلا یک صفحه نخوندم تا الان ،بخاطر فشار کاری مدت ها هست وقت یه بیرون رفتن درست درمون نداشتم ، فشار کاری ول کن نیست حتی توی خونه هم مجبورم کلی از کارای سرکار رو بیارم خونه انجام بدم اضافه بدون حقوق ، ساعت ها مجبورم اضافه کار کنم بی حقوق و ... شما بگید چجوری برنامه ریزی کنم بخونم واسه استخدامی ؟ بااین شرایط که گفتم بنظرتون کار رو بزارم کنار یا ادامه بدم؟ الان فردا می‌خوام برم سرکار ، از الان حالم بده میگرنم گرفته چون کل هفته قبل فشار کاری روم بوده ،محتاج چندساعت خواب راحت هستم در طول روز ، خانوادمم مدام گیر میدن به خواب و بیداری و زندگی و همچیییبم اه

چه طرز صحبت کردنه!

اولا من این همه راهنماییت کردم و بعد گفتم منظورم شخص تو نیست هی به خودت میگیری،

دوما که من نه بچه دارم نه شوهر

سوما اگه قرار بود کسی شمارو بگیره تا الان گرفته بود و اتفاقا درگیر بچه و شوهر بودی!

آیندتم مهم بود تازه الان شروع نمیکردی 

متوجه حرف زدنت باش،چون باهات آروم حرف زدم به این معنی نیست اجازه داری ناراحتیتو سر من خالی کنی!

رفتم از تاپیکت، به خودت زحمت ریپلای نده چون ابدا نمیخونمش،

موفق باشی!

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

چه طرز صحبت کردنه!اولا من این همه راهنماییت کردم و بعد گفتم منظورم شخص تو نیست هی به خودت میگیری،دوم ...

اول اینکه عقدم و گرفتن ،تو ناراحت ترشیدگی خودت باش ، هرچی هم گفتی لایق خودت و امثال خودت گمشو بیرون از تاپیکم زنیکه بیکار عقده ای 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه طرز صحبت کردنه!اولا من این همه راهنماییت کردم و بعد گفتم منظورم شخص تو نیست هی به خودت میگیری،دوم ...

حرف مفت میزنی جواب دادنت لازمه ، شعور نداری نیا تاپیک ، یمشت عقده ای ریختن مجازی عین تو گمشو از تاپیکای من بیرون

آیندم مهمه چون مثل امثال تو ترشیده و بیکار نیستم ،اونقد تا ته سوختی که میای تاپیکای دیگه پیام میدی ، برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن 

به تایید یا نظر امثال تو احتیاجی ندارم تو راه داشتی زندگی و تاپیکای خودت اینقد پر بدبختی نبود ، تاپیکای من نیا