2777
2789
عنوان

برادر شوهر زیاده خواه

74 بازدید | 5 پست

سلام وقتتون بخیر باشه.من یه برادر شوهر دارم که دائما پول از شوهرم میگیره با اینکه کار اونو شوهرم یکیه و تازه اون حقوقش بیشتره هفته ای نیست که پول نگیره از شوهرم همین طور ماشینمونو خودش زمین داره میتونه بفروشش ماشین و سرمایه ش کنه ولی خیالش راحته که ماهستیم  من اوایل مشکلی نداشتم ولی الان انگار شده وظیفه ما که همش خواسته های این اقارو برآورده کنیم شوهرم با اینکه خودش وضعش خوب نیست ولی به این آقا پول میده بعد به من میگه باید قناعت کنیم اونوقت این آقا هیچ وقت هیچ کمکی به شوهرم نکرده با اینکه شوهرم تو شرایط سخت بوده بارها به شوهرم گفتم فقط کار به دعوا کتک کاری رسیده چیکار باید کنم

همه برادرشوهرا همیننماهم یکی آویزونشو دادیم

اخه این پروهم هست فک میکنه ما وظیفه مونه دیروز که رفته بودیم مهمونی زنگ زده بود چرا رفتید من دیروزم ماشینو میخواستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.