2777
2789

حتی همسرم 

اونایی که میگن رمز گوشی همسرم رو میدونم و میرم نگاه میکنم خیلی بدم میاد  واقعااا

شاید من یه چی پیام دادم خوشم نمیاد کسی جز شما ببینه خب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که رمز گوشی همسر رو بدونیم با اینکه چک کنیم خیلی متفاوته عزیزم

وقتی رمز گوشی همسرمون رو بدونیم با رضایت خودش ب این معناست که چیزی قایمکی نداره.

اما چک کردن گوشی همسر ب معنای شکه ، از طرفی حریم شخصی طرف رو میبره زیر سوال ، شاید به خواهرمون چیزی گفتیم که دوست نداریم همسرمون بخونه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من رمز گوشیم ۱۰ رقمه 🤣🤣 

همه برنامه های گوشیم هم رمز داره 

مامانم میگه چی داری تو گوشیت انقد رمز داریی

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

منم گوشیم رمزشو کسی نمیدونه و نمیگمولی مجردممتاهل بشم رمز میگم رمز گوشیش هم میپرسم😐زندگی مشترک هیچی ...

درست اسی حق باتوه ولی ادمیزادمیبینی دلت گرفته بادوستت مادرت داری چن میکنی یادت میره پاک کنی شوهرت ببینه ک درموردش حرف زدی خب ناراحت میشه