2777
2789
عنوان

امروز سیزده روز از آی یو ایم میگدره بی بی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 54 پست
یکم خیالم راحت شدایشلاه بی بی چک مثبتتو همین امروز فردا میبینم

ممنون عزیزم انشاءالله برای هردوتامون 

اصلا نترس درد نداره زیاد همون ترست باعث درد میشه پنج دیقه زیاد نمیبره

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

ممنون عزیزم انشاءالله برای هردوتامون اصلا نترس درد نداره زیاد همون ترست باعث درد میشه پنج دیقه زیاد ...

فداتشم عزیزم بابت حس خوبت

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشلاه هرچی خیره برات پیش بیادبی بی چکتو صب گذاشتی هاله هم نداش؟

اره صب گذاشتم نه اصلا هاله نداره میگم شیاف پروژسترون میزارم تا وقتی میزارم پریود نمیشم؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

دارو نمیخوره دکترا فقط میگن عمل کنه منم میترسم بعد عمل عود کنه فقط شیره خرنوب و دوسین چند ماه خورد ک ...

اینارو از دارو گیاهی تهیه کردین

کاربر خانوم هستم😌...برای سلامتی امام زمان (عج)صلوات 
اره صب گذاشتم نه اصلا هاله نداره میگم شیاف پروژسترون میزارم تا وقتی میزارم پریود نمیشم؟

پروژسترون اینجوریه که باردار باشی جای بچرو سفت میکنه نباشی هم پریود میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروژسترون اینجوریه که باردار باشی جای بچرو سفت میکنه نباشی هم پریود میشی

اها یعنی وقتی هم استفاده هم میکنم ممکنه پریود بشم؟

اها یعنی وقتی هم استفاده هم میکنم ممکنه پریود بشم؟

اره خدای نکرده باردار نباشی هرچقدر استفاده کنی بوقتش پریود میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خدای نکرده باردار نباشی هرچقدر استفاده کنی بوقتش پریود میشی

ممنون عزیزم قبل استفاده کردی؟

ممنون عزیزم انشاءالله والله هزینه ش که پنج میلیون تا شش تومن شداول میری پیش دکتر وضیعیت فولیکول و اس ...

اسپرم همسر چه جوری میگیرن 

یعنی بهتون اتاق میدن ؟؟ یا میگن تو خونه پر کنید بیارید 

درخواست دوستی نده 🤨

اره عزیزم من خودم چند بار منفی بود

یعنی ممکنه مثبت بشه؟

ممنون عزیزم قبل استفاده کردی؟

ماه قبل که لی بی چکم مثبت شد لکه بینی داشتم اشتباه محض بود که استفاده کردم چون بچه هرجا باشه جاشو سفت میکنه که مال من تو لوله بود خدا بهم رحم کرد خودش سقط شد 

اینبار باردار بشم تا وقتی مطمئن نشم جنین تو رحمه استفاده نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسپرم همسر چه جوری میگیرن یعنی بهتون اتاق میدن ؟؟ یا میگن تو خونه پر کنید بیارید

نه توی آزمایشگاه میگن برید اونجا اسپرم همسرو میگیرن مثلا میگن دوساعت دیگه بیا ببرش من توی مطب انجام دادم از ازمایشگاه بردم اونجا

الهی خدا بهت فرزند سالم و صالح بده 

ولی 

اگه بچه میخوای نباید استرس داشته باشی 

درمانت رو ادامه بده ولی با خودت بگو تا چند ماه آینده اصلا مهم نیست چی بشه به زندگیت برس 

بچه دار که بشی حسرت کارهایی رو میخوری که میتونستی براحتی انجام بدی و حالاامکانش نیست

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷