یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونا برای نشون دادن هنرشه و اینکه چقدر حرفه ای هستش
قرار نیست رو سر عروس اجرا بشه
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
هنره دیگه تابلوی نقاشی به چه درد میخوره ؟اینم مثل همون
خب تابلو نقاشی رو شما سالها یه جا نصبش میکنی. ولی این شنیون رو سر یه آدمه. مگه چند روز میتونه اون حجم از مو رو سرش باشه. صرفا میخواد مهارت بالاش رو توی شنیون کردن نشون بده
فشن شوها رو دیدی که گاها لباسای عجیب دارن؟ اونا که نمیپوشن برای روزمره، برای نشون دادن هنر طراحه کار عاطفانه هم همینه
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫