2777
2789
عنوان

خواب شدید در بارداری لطفا بیاید

76 بازدید | 7 پست

خانوما من ۳۰ هفته باردارم بشدت خوابالودم تقریبا روزی ۱۲-۱۳ ساعت میخوابم، به نظرتون طبیعیه؟ راه چاره چیه ؟ چیکار کنم کمتر شه؟  

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

فکر کنم طبیعیه منم اصلا جون ندارم فقط دوست دارم بخوابم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

فکر کنم طبیعیه منم اصلا جون ندارم فقط دوست دارم بخوابم

طبیعیه واقعا؟ جون ندارم اصلا کل روز بی حالم خوابم میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه واقعا؟ جون ندارم اصلا کل روز بی حالم خوابم میاد

اره من با دوستام که اونا هم باردارن صحبت میکنم هفته بالا ادم دوست داره لستراحت کنه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

خداروشکر کن من صبح تا شب بیدارم اصلا خواب ندارم از اول بارداری تا الان

تو خداروشکر کن من به هیچ کارینمیرسم به زور اشپزی میکنم خیلی سختمه

منم ۳۰ هفته ام از صبح تا شب بی حالم همش خوابم ولی شبا بد خوابمسوزش معده ام ک امونم بریده

واااای دقیقا منم شبا بد خوابم روزا خوابم