2777
2789

من یمدت با یکی از خواهرشوهرام  قهر بودم تازگیا اشتی شدیم اونروز اومد خونمون بعد من شام نگهش داشتم به مادرشوهرم اینام گفتن بیاید ،دوتا دیگه ام خواهرشوهر دارم که قبلا چندبار اونارو مهمون کرده بودم ایندفعه جور تبود اونارم بگم خلاصه موقع سام دیدم مادرشوهرم نمیاد رفتم ببینم چرا نمیان دیدم اون دوتا خواهر شوهرام اونجا نشطتن که شام اونجا بمونن این درحالیکه میدونستن من اینارو دعوت کردم بعد مادرشوهرم گفت اینا اینجان ما دیگه نمیایم و فلان گفتم باشه اومدم خونمون به شوهرم گفتم این دومین باره مامانت اینجوری میکنه دیگه دعوتشون نمیکنم ،بعد چندروز  امروز جایی دعوت بودیم گفته بود رفتنی صدام کن رفتم صداش کنم میگه ناراحت نشی اونشب نیومدما والا اینا نشستن نرفتن منم نشد بیام گفتم تو میگفتی عروسم دومین باره دعوت میکنه نمیشه نرم میومدی خیلی ناراحت شدم ازدستتون خلاصه هم به مادرشوهرم هم به اون یکی خواهر شوهرام کم محلی کردم شما بودید چیکار میکردید اونشب یعالمه غذام موند تا سه روز غذا تکراری میخوردیم

هیچی خودم با عشق میخوردم لذتش می‌بردم دیگه عمرا دعوت میکردم

منم تصمیم گرفتم دیگه نه دعوتشون کنم نه وقتی دعوت کرد برم

شوهرم گفت به یورت که نمیان پیش خواهر شوهرم گفت🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دختراش خونه بودن زشت بوده که اونا رو بزاره تنها بیاد خونه شما!!!

بعدشم شما که غذا زیاد پختی تعارف اونا هم میزدی که فدات اضاف نیاد

فک کنم خونتون بهم نزدیکه!!!غذاتو بر میداشتی نیاوردی خونه مادرشوهرت باهم میخوردین 

خیلی حساسی!!!!

بعدشم اون قضیه گذشت تمام شد دوباره خودت بازش کردی 

من بودم مهمونم رو تنها نمیزاشتم

خوب دختراش خونه بودن زشت بوده که اونا رو بزاره تنها بیاد خونه شما!!!بعدشم شما که غذا زیاد پختی تعارف ...

دختراش میدونستن اینا شام دعوتن ،خونه های اونام نزدیکه میتونستن برن خونشون 

اضافه ی غذای من اندازه ۷ نفر نبود 

بعد ساکی میشن که چرا تو خونت ماررو دعوت نمیکنی

همسایه ایمکدوم مهمون رو تنها گذاشتم؟!

جمله آخری رو درباره خودم بود

راستش من از خانواده شوهرم اینا دورم 

میدونم شاید همین موضوع باعث شده نتونم درک کنم 

نزدیک بودن مشکلات خودش رو داره

جمله آخری رو درباره خودم بودراستش من از خانواده شوهرم اینا دورم میدونم شاید همین موضوع باعث شده نتون ...

خیلی خوبه ۱۰ هیچ از همه جلویی ،بخدا اکثر کارای خانواده شوهدم با شوهر من بعد زورم میاد اینجوری تحقیر کنن بعد مادرشوهرم بمن میگه چرا انقد دیر ب دیر میای خونمون د لامصب درست رفتار کن بزار ادم پاش بکشه بیاد خونت