2777
2789
عنوان

همکارم پیام داد شوهرم داغ کرد

451 بازدید | 18 پست

اینم بگم که خیلی رفتارش بده شکاکه 

من استوری کیک و عصرونه و ولنتاین گذاشتم 

بعد این بنده خدا ریپلی کرده فقط مودبانه تبریک گفته عکس پروفش  خودشو زنو بچشن آدم محترمیه چیزی ازش ندیدم  

شوهرم دید طوفانی به پا کرد 

احمق میگه تواز عمد اینارو میزاری برا دلبری 

انقد عصبی شدم که حد نداشت  استوری رو پاک کردم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو انفالو کن

زشته همکارمه

بعد شوهرم خیلی حساس یبار هایدش کردم فهمید قیامت کرد

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

وقتی کسی شکاک هست یا باید جداشین یا ببرینش تراپیست یا هرچیزی که باعث میشه شک کنه رو از بین ببرید

یبار بزور بردمش مشاور 

اومد بیرون گفت اینا برا زر زر ۵۰۰ میگیرن تو احمقی پول بالا این .سشعرا میدی

به شوهرت بگو وقتی میرم سرکار باهاشون کار میکنم پول میارم اذیت نمیشی حالا واسه یه تبریک ساده اذیت م ...

نصف حقوقم برا وام این شازده است

بعد اینجوری میکنه

دلشه قید کارمو بزنم ولی مالی نیاز داده بم

شوهرت از کجا فهمید؟

منم گاهی همکارا پیام میدن تبریکی چیزی میگن یا کاری دارن،

اصلا نمیذارم شوهرم بفهمه،

شکاک نیس ولی ببینه عصبانی میشه،

مثل این میمونه من ببینم همکار خانمش بهش پیام داده حتی پیام معمولی و تبریک معلومه دهنشو سرویس میکنم

توهم طوفان میکردی.. والا حالا اگرخودشون باشن عادی میشه این چیزا👺👺

ببین اینستاش یه عکس از ‌من نزاشته 

میگه خوشم نمیاد عکست ....

بعد من یه عکس تک بزارم جرم میده 

شوهرت از کجا فهمید؟منم گاهی همکارا پیام میدن تبریکی چیزی میگن یا کاری دارن،اصلا نمیذارم شوهرم بفهمه، ...

اکانتانون  رو گوشی همه 

یکم برای خودت پس انداز حتما داشته باش

دوازده گرم طلا دارم فق با چند تا سکه گرمی 

اصن پول برکت نداره برام