همش گوشه نشین شدم وقتی خانواده میرن بیرون نمیرم ولی در عوضش تو تنهایی خیلی گریه میکنم از بس وقتی رفتم جایی خورده تو ذوقم از همه جا متنفرم و وقتی هم تو خونه ام هیچ کاری نمیتونم بکنم همش انواعی از فکر و خیال ها میان سراغم به خاطرات بد فکر میکنم دلم میخواد بمیرم😭😭😭😭😭 کسی مثل من هست اصلا
بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتو درمان کن بخدا من ۳ سااله دارم چون خودمو درمان نکردم دکتر نرفتم الان سر سوزنی امید ب زندگی ندارم کل وجودمو طوری گرفته ک دیگ نمیتونم خودمو درمون کنم
اره الان دیگ طوری شدم از تو اتاق بیرون نمیرم حتی چشام ب نور حساس شده همش تو تاریکم اعصابی اصلااا برام نمونده حتی اگ شوخیم کنن باهام با عصبانت جوابشون میدم الا دیگ ۱ ساله چنان بهم میریزم وقتی عصبانی میشم هر چی جلو دستم باشه میشکونم دست خودمم نیس بعد پشیمون میشم همشش افکار خودکشی دادم هیچچ دلخوشی ندارم توروخدا خودتو درمون کن ک مثل من نشی