2777
2789

همش گوشه نشین شدم وقتی خانواده میرن بیرون نمی‌رم ولی در عوضش تو تنهایی خیلی گریه میکنم از بس وقتی رفتم جایی خورده تو ذوقم از همه جا متنفرم و وقتی هم تو خونه ام هیچ کاری نمیتونم بکنم همش انواعی از فکر و خیال ها میان سراغم به خاطرات بد  فکر میکنم دلم میخواد  بمیرم😭😭😭😭😭 کسی مثل من هست اصلا

بعضی زخم ها باید بمونن تو وجودت تا بشن راهنمات که مسیر رو دوباره غلط نری ...🐝🐝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی داری بهتره درمانش کنی من ۳ ساله دارم و الان اعصابم جسمم هیچیم دست خودم نیست

خیلی بده 😭😭😭😭

راه درمانش اینه که خلاف میلت عمل کنیبه طور مثال دوسنداری بری بیرون پس پاشو بپوش برو بیروندوس نداری ب ...

اصلا جونییی برام نمونده بخدا 😭ولی بازم امتحانش میکنم

منم همینطور الان دلم میترکه

مرگ بهترهههههه ولی مجبوریم که خودمون رو درمان کنیم

خودتو درمان کن بخدا من ۳ سااله دارم چون خودمو درمان نکردم دکتر نرفتم الان سر سوزنی امید ب زندگی ندار ...

شماهم بیشتر اوقات تو خونه میمونید؟؟

شماهم بیشتر اوقات تو خونه میمونید؟؟

اره الان دیگ طوری شدم از تو اتاق بیرون نمیرم حتی چشام ب نور حساس شده همش تو تاریکم اعصابی اصلااا برام نمونده حتی اگ شوخیم کنن باهام با عصبانت جوابشون میدم الا دیگ ۱ ساله چنان بهم میریزم وقتی عصبانی میشم هر چی جلو دستم باشه میشکونم دست خودمم نیس بعد پشیمون میشم همشش افکار خودکشی دادم هیچچ دلخوشی ندارم توروخدا خودتو درمون کن ک مثل من نشی 

اره الان دیگ طوری شدم از تو اتاق بیرون نمیرم حتی چشام ب نور حساس شده همش تو تاریکم اعصابی اصلااا برا ...

پس باید خودمو درمان کنم راهی دیگه نیست

نمی دونم مجردی یا متاهل ؟من متاهلم اینجوریم .زندگیم داره از هم می پاشه .شوهرم هم الان با دوستاش وقت ...

مجردم واقعا بنظرم مجرد یا متاهل بودن فرقی نداره بعضی از آدما گاهی تو  مرحله ای زندگیشون ممکنه به چنین چیزی برسن