2777
2789

خواهرشوهرم 30سالس اینی که میخواتش 48سالشه و ی دختر15ساله  داره از زنش طلاق گرفته

کلی همه مخالفن 

حالا به من گفته من شوهرمو راضی کنم که قبول کنن

نزدیکه 3ساله باهم دوستن

نمیدونم دخالت کنم یا نه

😇😇😇😇😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینچیزا آخرش واسه آدم دردسر ساز میشه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

خوب بشه زندگیش از توانایی و خانمی خودش میدونن

بد شه میگن همه مخالف بودن و شما باعث شدی

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

منم باشم دخالت نمی کنم بعدا تو زندگیش به مشکل بخوره هم خودش هم خانواده شوهرت یقه تورو میگیرن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
اخه خیلی دوستش داره  میگه یااین یا من ازدواج نمیکنم

الان داغه

بعدا میفهمه چه سختی هایی داره این زندگی

خودش بقیه رو راضی کنه 

شما کار نداشته باش

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

نه بابا تو چیکار داری بعد شوهرت میگه از بدجنسیته میخوای خواهرم بدبخت شه بینتون بهم میخوره

یا خدای نکرده اینا ازدواج کردن بینشون بهم خورد همه میگن تو کردی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من میخواستم با یه مرد چهل و سه ساله ازدواج کنم

دوتا هم بچه داشت

خانواده م هم شدیدا مخالف بودن

ولی من تصمیمم رو گرفته بودم

بهر حال نشد

بنظرم بهتره جای دخالت تو کار یه دختر سی ساله راهنمایی درست و اگر نشد واسش ارزوی خوشبختی کنیم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
اخه خیلی دوستش داره  میگه یااین یا من ازدواج نمیکنم

فرداکه مشکل پیش بیاد همه میگن ماراضی نبودیم توکردی خواهرشوهرتم میگه من عقل نداشتم توچراگذاشتی،اما اگه خوب باشه میگه به به جه انتخابی کردم

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم