2777
2789
عنوان

پلوپز آرام پز پارس خزر

303 بازدید | 23 پست

دوستان کسی میدونه با این پلوپز آرام پز ۸ نفره که درجه نداره و اتومات خاموش نمیشه چطوری باید کار کنم ؟

۹ سال برای جهیزیه خریدم ولی نمیدونم بدرد چی میخوره خودمون دو نفریم ولی این ۸نفره است بکارم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده میشه برات ؟تابحال چیزی داخلش پخت وپز کردی

بله عزیزم ،مال منم مال خیلی سال پیشه،قبلنها زیاد ازش استفاده میکردم.مخصوصا آرامپزشو ،سوپ یا خورشت بار میذاستم میرفتم به کارهای دیگه ام میرسیدم.عالی میشد.ولی الان یه چندسالی میشه دیگه ازش استفاده نکردمو جمع کردم گذاشتم کنار،

من خودم ۴ نفره خریدم عالیه ولی برای ۳ جوابه برای ۸ نفره فک کنم برای ۵ نفر جوابه ....

مثل من دکمه هاش اینقد ساده است همش فکر میکنم اتومات خاموش نمیشه ممکنه غذا خراب بشه 

بله عزیزم ،مال منم مال خیلی سال پیشه،قبلنها زیاد ازش استفاده میکردم.مخصوصا آرامپزشو ،سوپ یا خورشت با ...

خورشت گوشتی مثلا حداقل چند ساعت بمونه ؟ مصرف برقشون بالاست؟